Chciałbym zaproponować wprowadzenia filtrowania filmów, w zakładce "filmy>chcę obejrzeć", po gatunku (może też inne opcje).

Nie mam czasu by oglądać dużo filmów, więc gdy widzę jakiś interesujący, klikam przy nim "chcę obejrzeć", by odłożyć na później :) Trochę się już tego uzbierało. Czasem napada mnie chęć na konkretny gatunek i chciałbym obejrzeć film z mojej listy. Niestety obecnie muszę te filmy wybierać ręcznie. Zautomatyzowanie tego procesu byłoby bardzo fajną rzeczą, szczególnie, że raczej nie wymaga to dużego nakładu pracy. Myślę, że taka opcja przydałaby się nie tylko mnie.

Dziękuję i pozdrawiam

andd

Mnie najbardziej denerwuje to, że nie ma opcji sortowania po dacie dodania do listy "chcę obejrzeć". Z ogromnej listy ciężko znaleźć "ten, film który mi się ostatnio spodobał, był o tym i tamtym, ale nie pamiętam tytułu, wiem tylko że niedawno go dodałem." Jedyna opcja jaka istnieje, to ta na głównej stronie profilu z marną listą w ilości pozycji równej 8.

andd

Podbijam.

Potrzebne są takie opcje w "chcę obejrzeć" jak: gatunek / kraj / rok produkcji / nota.
Wymyślacie jakieś pierdoły, a podstawowych funkcji nie ma.

andd

Dołączam :)

andd

Przydałaby się taka opcja. Szczególnie jak ktoś "chcę obejrzeć" ponad 600 filmów ;)

andd

Niestety filmweb ma wszystkie przydatne zmiany głęboko w środku gdzieś. Małe portale o książkach są bardziej funkcjonalne. Najgorsze jest to, że nie ma niczego lepszego od filmwebu.

andd

Dołączam się, a jak!

andd

Pobijam - jedna z bardziej oczekiwanych przeze mnie opcji.

andd

Popieram w 100%, to najbardziej pożądana opcja jak dla mnie :)

andd

Post pisany 3 lata temu.Obawiam się,że przez kolejne 3 lata również nic się nie zmieni w tym temacie.

Znawca kina

Ale są quizy! Wszyscy na nie czekaliśmy.

Legion_

Zabawne jak magiczne potrafi być obserwowanie tematu ;)

Znawca kina

Nie można się poddawać. Na benchmarku również kilka lat użytkownicy prosili o edycje komentarzy. Dopiero w tym roku funkcja ta została wprowadzona. Filtry na FW również będę dodane, pytanie tylko kiedy, a w dużej mierze zależy to od tego, jak mocno użytkownicy będą o to prosić. Bardzo często administratorzy strony nie zdają sobie sprawy z tego co potrzebują użytkownicy. Trzeba więc o tym mówić :). Podejrzewam, że kiedy FW wprowadzał zakładkę "chcę obejrzeć", nie spodziewał się, że ludzie będą dodawali tam setki filmów i w efekcie dla wielu osób zakładka ta stanie się bezużyteczna, bo nie będzie można wyszukiwać interesujących pozycji. Trzeba więc to naprawić dodając filtry, żeby dla każdego ta zakładka była użyteczna w 100% :).

Znawca kina

Minęły kolejne 3 lata a filtrów jak nie było tak nie ma.

Do zobaczenia w 2021r. :)

andd

Popieram tego użytkownika!