Witam. Od pewnego czasu nie mogę wyświetlać żadnych filmów na filmweb. Na IE działa wszystko dobrze. Nie działa także asystent filmwebu(jak wyświetlam jakieś powiadomienia od niego, to wcale nowych powiadomień się nie zeruje i przez to ciągle rośnie). Wyłączałem różne wtyczki(adblock, avast itp) i problem nadal występuje. Mam W8, najnowszego firefoxa oraz najnowsze sterowniki. Przy wyświetlaniu filmów, widzę przycisk play, ale nie reaguje on na żadne klikanie. Odinstalowałem nawet adblocka i nic. Wcześniej na tym samym komputerze i systemie żadnych problemów nie było. W adblock mam możliwość sprawdzenia, jakie skrypty i pliki blokuje mi firefox(nie adblock) na danej stronie. Okazało się, że Firefox w jakiś sposób blokuje mi pewne skrypty i filmy na tej stronie. Na żadnej innej stronie nie mam takich problemów.

Trallpl

Mam podobnie, ktoś znalazł rozwiązanie? Może administratorzy i techniczni ustosunkowaliby się do tego?

_encore_

Napiszcie, proszę czy problemy występują kiedy jesteście niezalogowani, oraz czy występują po zalogowaniu na innych komputerach?
Spróbujcie w międzyczasie wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną przeglądarki.

http://support.mozilla.org/pl/kb/jak-wyczyscic-pamiec-podreczna
http://support.mozilla.org/pl/kb/usuwanie-ciasteczek

pawkow

Wywaliłem wszystko. Po wylogowaniu się problem nadal występuje. Na IE wszystko działa dobrze. Nie mam 2 komputera więc na razie mam problem z sprawdzeniem tego. Na IE też się logowałem i wszystko działało.

pawkow

Często w Firefoksie nie mogę dodawać komentarzy na blogach, np. właśnie teraz (i nie chodzi o limit) - Kręci się tylko niekończące się kółeczko, że wiadomość jest wysyłana - potrafi tak przez godzinę bez efektu.
Podobnie zdarza się czasem z privami.

Na blogach z małą ilością komentarzy w końcu za dziesiątym razem udaje się dodać komentarz, natomiast na tych obszernych nie. Oczywiście żadne tam czyszczenie cookies czy ponowne logowanie się nie pomaga.

Trallpl

Witam.
Może Was zaskoczę a może nie, ale bardzo długo miałem podobny problem. Szukałem rozwiązania tutaj na forum i doczytałem się, że to się już zdarzało w przeszłości i samo się w końcu naprawi. Moja cierpliwość jednak się skończyła. Korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox na Win XP i programu antywirusowego avast. Od pewnego czasu nie mogłem wyświetlać żadnego video na stronie. Także wyszukiwarka filmów nie ładowała podpowiedzi. Ostatnio problem ten pojawił się przy przeglądaniu oferty handlowej jednego z marketów. Byłem już przygotowany na przeinstalowanie przeglądarki po wcześniejszym odinstalowaniu jej łącznie z plikami rejestru. Okazało się to jednak zbyteczne. Najpierw skorzystałem z możliwości przeglądarki w opcji: Pomoc (uruchom ponownie z wyłączonymi dodatkami). Już po aktywacji tej opcji wszystko wróciło do normy. Jednak moja ciekawość spowodowała że zacząłem uruchamiać dodatki na nowo ręcznie i ..... UWAGA !! Problem wrócił po ponownym uruchomieniu rozszerzenia avast! online security. Jeżeli ta opcja jest nieaktywna wszystko działa bez zastrzeżeń. Mam nadzieje, że moje odkrycie okaże się pomocne i u Was będzie wszystko OK.

Pozdrawiam.

kierownik_video

działa.

kierownik_video

Dzięki bardzo. Myślałam, że już nie znajdę rozwiązania.

kierownik_video

Merci beaucoup! Parę miesięcy mi się wszystko kaszaniło a teraz działa dobrze. Jeszcze raz dzięki