Sugeruje aby zmienić styl tego forum...zmienić na forum phpBB. Według mnie (i nie tylko mnie ale większości internautów) są to najlepsze fora.
Są bardzo przejrzyste. Mają różne bajery itd. Co o tym sadzicie?

Lanooz

mi sie to obecne podoba, glownie dlatego, ze odroznia sie od tychze forow phpbb. gdyby tylko bylo bardziej widoczne, ktora odpowiedz jest do ktorego posta... :)

Lanooz

Najlepsze są Invision Power Board. Fajnie jakbyście zmienili !! :P :P _
____________________________ ________________

Lanooz

A jak wygląda forum phpBB???Mi sie bardzo podoba taki styl jaki jest.Pozdrawiam!!!

ladygraza

Forum phpbb wglada tak: www.quere-tavern.none.pl Naprzykłąd.
Ale oczywiscie można zmienić na wiele innych styli które są naprawde cudowne...

Lanooz

ja jestem zdecydowanie przeciw. phpbb jest przebajerowane, i - jak by nie patrzeć - pospolite :)

Lanooz

To forum jest świetne.
phpBB czy inne gotowce wyglądają tragicznie i tak samo działają ...

mlody_4

Jakieś zmiany by się przydały, ale to pewnie zrzędzenie starego, znużonego filmwebowca, więc lepiej się zamknę i dam żyć redkacji...

Albertino

to forum jest swojskie i ma filmwebowy klimat ;D
a do tego jest bardzo przejzyste

gogi_4

No właśnie niewiem czy takie przejrzyste...tamto jest o wiele bardziej przejrzyste i dlatego jest leosze.

Ono nie jest przebajerowane. Będzie przebajerowane jeśli się doda owe opcje.

Po prostu się przyzwyczailiscie do takiego forum jak to. :)

Lanooz

No nie wiem!
Może coś w tym jest...
Ale mimo wszystkoo uważam że nasze forum ma fajna oprawe i jest w miare przejżyste w porównaniu z wieloma innymi.
Jest swojskie choć ma pare mankamentow ...
Te fora phpbb no cóz takie troszke dziecinne te uśmieszki(emoty) itd...
Ale zmiany zawszee mile widziane byle tyklo na leppsze :D

RoDrom

PHPbb - Zdecydowanie Tak! Jest o wiele wygodniejsze. A co do wyglau to przecież od czego są style?? Forum da się podpiąć pod filmweb, tak, że nie będzie widać między nimi różnicy ;) Zyskamy bardzo dużo, nie tracąc nic.