Powoli zaczyna mnie denerwować, że co rusz są wprowadzane małe zmiany w układzie
serwisu.
Kiedyś np. zmieniono kolejność pokazywanych treści w profilu i wciśnięto informację o
najczęściej oglądanych gatunkach między najwyżej oceniane a ostatnio oglądane. Nie
muszę chyba pisać, że wygląda to beznadziejnie.
Teraz z kolei wprowadzono procenty pokazujące podobieństwo przy miniaturkach w
znajomych co też wygląda beznadziejnie i zupełnie w niczym nie pomaga.
Po co takie głupie zmiany? czy komuś się nudzi?
W prawym górnym rogu strony masz opcję "ustawienia" - kliknij.
Później kliknij zakładkę "profil".
Gdy najedziesz kursorem na dowolną treść np. "najwyżej oceniane" to po prawej stronie pojawi ci się strzałka, którą możesz ustawiać kolejność elementów na stronie. Dodatkowo możesz wywalić poszczególne elementy ze strony głównej, klikając na kwadracik także po prawej stronie :-)
A zmiany są i będą bo takie jest prawo natury...
Dzięki za pomoc, jak ustawiałem swój profil to nie było jeszcze tych ustawień.
Co do zmian to jasne, że są one konieczne ale nie na zasadzie, że nagle pewnego dnia coś mi się zmienia w profilu i już nie mogę tego cofnąć. Tych procentów przy znajomych nie da się niestety usunąć.
Jak widać, jakich by zmian nie było, zawsze pojawia się grupka dziwnych, mało inteligentnych i dysponujących marną pisownią trolli, które wywęszyły swoją okazję do plucia na Portal. W sercach pielęgnują błocko.
Apel do Administracji, by nie brała na poważnie tychże utyskiwań, gdyż jest to zjawisko cykliczne(jak muchy latem).
Pozdrawiam serdecznie.
Drastycznie, acz trafnie opisać raczył Pan Szanowny własny harmonogram roczny. Pozdrawiam serdecznie.
To powinieneś zwolnić. Zero kreatywności. Ciągle tylko różne wariacje przedszkolnego "A właśnie że ty!!!" Zobacz choćby powyżej, jak Cię kompromituje.