Przestańcie blokować gatunki przy filmach bo się tylko ośmieszacie. Takie można znaleźć kwiatki, że śmiech na sali. Skoro blokujecie, to może wypadałoby najpierw dać odpowiedni gatunek? Nie ufacie swoim weryfikatorom? Ciekawe.

Rezun

Ja tam bym w ogóle usunął gatunki. Dobre kino ma to do siebie, że miesza gatunki i nie patrzy w jakiej rubryce będzie film umieszczony, a dobre filmy przełamują gatunkowe schematy.
Wyzbądźmy się gatunków i szufladkowania! :D :D

Rezun

Fajny temat :)

Beeshop

no zajebiaszczy:)

zaskoczyłeś mnie :P

Rezun

Ja też w tej sprawie. Dlaczego w pozostałych gatunkach nie ma dramatu społecznego, filmu drogi ani political fiction?

mojekonto1

Bo co za dużo, to niezdrowo. Odkopywanie starożytnych tematów też jest podobno niezdrowe.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Yammamoto

On to robi nagminnie...

Last_Ronin

Wiem właśnie, nawet się upewniłem wcześniej, że to on dostał zestaw Małego Nekromanty.

I się nie dowiem teraz, co mi odpisał :(

Yammamoto

Ona. To kobieta jest.

użytkownik usunięty
Yammamoto

Jak chcesz to mogę ci powiedzieć co odpisała :D

Bardzo chętnie :D

użytkownik usunięty
Yammamoto

Albo lepiej nie to cię może zasmucić.

Ja lubię rzewne historie, opowiedz.

Lejzorek

Przykładem filmu do którego można dodać by gatunek "Akcja" jest "Bitwa o Ziemię Battleship

Rezun

Autor tego tematu juz dawno tu nei zagladal, a temat "poprawnosci gatunku" przy filmie jest wciaz aktualny, a nawet wiecej- to sprawa kluczowa.
Łudze sie, ze osoby wplywowe ktore maja cos do powiedzenia w temacie funkcjonalnosci portalu- zagladaja tutaj i wdrazaja co lepsze pomysly.

Jest tu kto?