Słuchajcie, moim zdaniem, jak ktoś wero zostaje, to zobowiązuje go do tego żeby trochę więcej weryfikował niż dodawał!! Tak być powinno, teraz ranking u werów został podzielony i wszyscy zobaczą jak jest naprawdę, że niektórzy dodawali bo dodawanie jest łatwiejsze! I po co werem zostawać.... Ja myślałem że będzie tylko ranking za weryfikowanie, i to byłby dobry pomysł!! Bo wtedy werzy walczyli by w rankingu i to by motywowało ich do weryfikowania i wszystko by szło szybko, no chyba że nagrody są tylko w rankingu weryfikowania! Pzdr!!

spruce

I wszyscy szukają jak rozwiązać ten problem weryfikacji, a wystarczyłoby zrobić pkt dla werów za weryfikowanie w rankingu, po to by ich zmotywować, a za dodawanie w ogólnej liczbie, a nie w miesiącu!!! Przecież to chore!! Po co nawet punktacje zmieniać, ja myślalem że to na tym będzie polegać:(

spruce

Powiem więcej, wprowadzić kary dla tych, którzy mają punkty w dolnym rankingu.
Nie podoba mi się tok Twojego rozumowania. Nie zapominaj, że wszyscy tu jesteśmy dla przyjemności. Realizujemy swoją pasję. To nie jest przymusowy zagonek do obrobienia.

Dwukwiat

Ostatnio właśnie nie widzę tutaj tej pasji. Pasją powinno być także weryfikowanie ponieważ to wtedy informacje na portalu się powiększają. W sprawnym systemie od dawna funkcjonuje manufaktura - podział pracy, także pracy dla przyjemności. Podkreślam po raz kolejny, przecież nikt nie został zmuszony do zostania weryfikatorem, a moim zdaniem tak jak i założyciela tematu, zostanie nim jest pewnym wyróżnieniem, które powinno łączyć się z zobowiązaniem.
Jeśli już ironizujemy to może kary dla tych co dodają (z lewej strony rankingu) za to, że robią niepotrzebne kolejki...?
Jakby były nagrody tylko za weryfikację, to jak zejdzie dodany przez Was materiał do dnia kiedy to zostanie ogłoszone, zobaczymy (w ciągu paru miesięcy) po zerowych kontach w dolnym rankingu ile to osób miało tą "pasję" ...

Dwukwiat

Z Ciebie akurat jestem dumny, bo patrzyłem zawsze na ranking dodających od kilku miesięcy, i ty wygrywając miałaś kolo 8000 9000 pkt, a teraz skoro masz ich powyżej 13000 to chyba trochę musiałaś zweryfikować, szczerze mówiąc to nie troche, no chyba że za dodawanie miałaś dużo zweryfikowane. Ja tu jestem z przyjemności, ten portal to narkotyk, a tłumacze to tym, że ja należe do ludzi niecierpliwych, i w życiu nie poświęciłbym się dla nagród czekając 4 miesiące na weryfikacje, po prostu nie miałbym ochoty, dodaje dużo a to tylko dlatego że uwielbiam filmy i ten portal mi się spodobał! Pzdr!

spruce

"Cierpliwość jest podporą słabych, niecierpliwość ruiną mocnych" Charles Caleb Calton...

spruce

Nie wiem nic o zobowiązaniach, o których Ty piszesz. Nie wiem jak inni, ale na mnie takiego kwitu nie ma:)

spruce

Jakby nie było nagród, nie byłoby problemu, wtedy dodawaliby (i weryfikowali) tylko ci, którym zależy na rozwoju wortalu

torne

Dokładnie :) Dodawanie, weryfikowanie, nic nie jest ważne. Liczy się tylko "talon na balon".

torne

Wystarczyłoby, tak jak pisałem wyżej jakby ten ranking zrobili dla werów tylko za werowanie...