Czy tylko mnie denerwuje to, że ciągle podwyższają czas do weryfikacji? Czekam na
zaakceptowanie takiej ciekawostki filmowej od początku maja i pamiętam jak już minęło
29 dni (wcześniejszy czas czekania) to od razu zauważyłem, że podwyższono do 38 dni - OK
pogodziłem się z tym. A skoro za nie długo kończy się te 38 to postanowiłem sprawdzić czy
się nic nie zmieniło a tu nagle mi wyskakuje, że już 41! Jak jeszcze raz podwyższą ten limit
czekania (choćby o jeden dzień!) to kasuję kontrybucję i już nigdy nie będę niczego
dodawał!

Nikt nie robi tego dla własnego widzimisię. Czas weryfikacji wydłuża się z powodu braku chętnych do weryfikacji danego typu materiałów. Raczej oczywistym jest, że jeśli nikt nie sprawdza np.: wspomnianych wyżej ciekawostek, to czas oczekiwania do weryfikacji będzie się rósł z każdym kolejnym dniem.

Earl_Grey

A jakie wymagania musi spełniać osoba chętna do weryfikowania? Spotykam się z różnymi opiniami, co post to inne wymogi :)

Paskwalina

Edit: już mam temat.

Paskwalina

Musi wpaść w oko Wizarrdowi, to jest jedyne, niepodważalne i ostateczne kryterium. A jak krótka musi być spódniczka lub głęboki dekolt, nie wiem, trzeba próbować.

Lejzorek

Toples może podziała od razu.

Paskwalina

jakby była zima

Lejzorek

czy ktoś wam za to płaci, za to, że jesteście kim jesteście ?

pawel059

Zarabiamy lepiej niż piłkarze i politycy z osobna wzięci.

Lejzorek

normalnej odpowiedzi nie dostanę jak widzę

pawel059

Dostają ekwiwalent i babcine przetwory.

użytkownik usunięty
pawel059

Gdyby im płacili może by się to lepiej kręciło. Dostają DVD.

jakieś konkretne ? co jaki czas ?

użytkownik usunięty
pawel059

Nie wiem jakie. Co miesiąc zależnie ile sprawdzili materiałów: http://www.filmweb.pl/users/ranking/evaluatorMonthly

oo interesujące

Lejzorek

a kto upoważnił niejakiego Wizarrda ? i dlaczego ?

pawel059

Gandalf, bo też był czarodziejem.

Last_Ronin

tak? doprawdy ?

pawel059

30. plenum Spółdzielni Zenum. A dlatego, że tylko on jeden posiada recepturę na idealnego weryfikatora. No ja się mu nie udałem, ale to były jego początki.

Lejzorek

ta ?

Earl_Grey

aż do nigdy bo dalej wydłużać się nie może

oj zgadzam się. moje obsady czekają już od lutego na sprawdzenie :/

Karolina945

od lutego tego roku ?

Karolina945

kiedyś może się stać, że ktoś uzna to za przedawnione i skasuje po prostu

pawel059

lepiej nie. moje kontry z obsadami są bez zarzutu :)

Karolina945

no cóż, z całym szacunkiem ale to nie Ty o tym decydujesz, więc nie bądź zaskoczona później

Karolina945

Na Obsady zawsze się długo czeka więc cierpliwości :)
U mnie aktualnie najstarsza obsada jest z 5 lutego więc mam to samo :)

PS Fajna fotka :)

Rafal7fcb

to, że zawsze się długo czeka to znaczy, że zawsze tak ma być ?

pawel059

Nie zawsze, ale przecież nie ocenią Ci zaraz na drugi dzień, za pewne jest mnóstwo nowych kontr na jeden dzień i tak nie da rady tego wszystkiego sprawdzać od razu.

Rafal7fcb

nie da rady albo Ty wierzysz, że nie da rady

nie tylko ciebie

użytkownik usunięty

Logiczne że kolejki mogą się wydłużyć w każdej chwili, bo w każdej chwili może zroznąc liczba dodających lub zmniejszyć liczba użytkownikòw werujących - którzy też mają swoje žycie. Prędzej czy późnej te kontry będą sprawdzonye. Jeżeli nie chcesz, nie dodawaj. Nikt nie karze ci tego robić. Skasuj swoje kontry,któregoś dnia ktoś inny uzupełni te informacje.

jakby nie było takiego monopolu to by nie było takich problemów

użytkownik usunięty
pawel059

Monopolu, w jakim sensie?

przeczytaj wszystkie posty w tym temacie, to może wydedukujesz, jeśli nie, to sam Ci powiem

użytkownik usunięty
pawel059

Czytać mi się nie chce ale możesz mi strescić.

Mogę, ale wtedy tego nie zrozumiesz. Jak sam to zrobisz to staniesz się częścią całości. A tak to tylko odcinkiem. Pomyśl o tym.

użytkownik usunięty
pawel059

Stanę się częscią całosci, niech pomyslę.... Chyba nie chcę nią być. Dziś już wystarczająco się naczytałem. A skoro wpierw piszesz że możesz mi powiedzieć, a póżniej že nie zrozumiem - to nie ma o czym tu gadać. Miej na uwadze to, że niektórzy na tym portalu są inteligentni.

Czyżby fan Hiszpanów? Mundial tuż, tuż... :)

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Fan w sensie?

użytkownik usunięty

W sensie kibicujesz swojej drużynie narodowej czy Polsce?

apropopo (jak mawia siostra Basen xd) właśnie jutro nasi grają z Litwą :)

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Jakby nie zniknęła lokalizacja to byś wiedział dlaczego ma flagę Hiszpanii w avku.

użytkownik usunięty

Nie jestem fanem piłki nożnej. Jestem za to wielkim wanem tenisa, w którego sam uwielbiam grać.

Kiedyś grałem w tenisa, teraz więcej w Squasha.

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

W sq też sobie czasami zagram. Ale już niez takim "zapałem". Wolè inne sporty.

użytkownik usunięty

Ale bardzo lubię Justynę Kowalczyk. Niestety nie wszystkie jej biegi są dostępne... .

użytkownik usunięty

Bardzo mnie to cieszy ale aktualnie robicie tu z kolegą spory spam, więc może pogadajcie sobie na priva?

dobra sugestia

użytkownik usunięty

Proszę o wytłumaczenie słowa "spam".

Na priva nie chodzę.