Czy tylko mnie denerwuje to, że ciągle podwyższają czas do weryfikacji? Czekam na
zaakceptowanie takiej ciekawostki filmowej od początku maja i pamiętam jak już minęło
29 dni (wcześniejszy czas czekania) to od razu zauważyłem, że podwyższono do 38 dni - OK
pogodziłem się z tym. A skoro za nie długo kończy się te 38 to postanowiłem sprawdzić czy
się nic nie zmieniło a tu nagle mi wyskakuje, że już 41! Jak jeszcze raz podwyższą ten limit
czekania (choćby o jeden dzień!) to kasuję kontrybucję i już nigdy nie będę niczego
dodawał!

piszecie nie na temat

użytkownik usunięty
pawel059

A no tak, zapomniałem... Za przypomnienie dzièkuję.

No trochę się narobiło, w ogóle nie na temat :D
Jakby co to sorki za ten spam :)
Pozdrowionko :)

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Nie przepraszaj. To nie jest jej temat.

No cóż, wasz także nie jest.

użytkownik usunięty
pawel059

I twój również. Dlatego nie powinieneś ode mnie zaprzestania rozmòw które uważasz za spam. Jeżeli coś uwaža się za spam na forum to pod postem masz "zgłoś nadużycie".

Nie możesz po prostu zmienić forum na inne ? to forum dotyczy czego innego, nie rozumiesz tego ?

użytkownik usunięty
pawel059

Ježeli napisałem, że nie powinieneś wymagać ode mnie pisania nie na temat, nie wymagaj. Ja nigdy tego nie robię. Jeżeli coś uwžam za spam, zgłaszam. Nie mogę zmienić. Mam prawo pisać gdzie chcę i z tego prawa korzystam.

Z kobieta nie będę się kłócił przecież :)

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Tą "kobietę" to w nawias. Nie wiadomo przecież.....

Rafal7fcb

to załóżcie oddzielny temat na inne i tam gadajcie

No chodzi mi o to, czy będziesz trzymać kciuki za Hiszpanów podczas mundialu 2014? Bo na avku flaga...

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

Od kiedy nie gra już Zidane, Figo i Ronaldo - przestałem interesować się piłką nożną. I nie oglądam, gdy nie jestem do tego "zmuszony", co czasami się zdarza.

Ja akurat piłkę kocham :) i jak avek wskazuje fan Barcy. Zmuszony, dlaczego, a właściwie przez kogo ? :D

użytkownik usunięty
Rafal7fcb

"Zmuszony" - przez rodzinę.... Kiedy grał Ronaldinho też ją lubiłem.

źle interpretujesz tekst gdzie nie ma nic do interpretowania, trzeba po prostu przeczytać ze zrozumieniem

użytkownik usunięty
pawel059

Ja nie interpretuję, bo nie ma tu niczego do zinterpretowania. Po prostu, nie lubię gdy ktoś mówi: wytłumaczę ci, ale i tak nie zrozumiesz. Albo mówisz albo nie. Ja nie mam problemów ze zrozumieniem. Nie udawaj inteligentnego - nie przede mnà.

to ty udajesz, nie ja

użytkownik usunięty
pawel059

Nie muszę udawać kogoś kim już jestem, a ty nie udawaj kogoś, kim chciałbyś być. Jak rozmawiasz ze mną, to uważasz aby ci hamulce nie pusciły, wtedy łatwo o wypadek.

Nie musisz streszczać - PRZECZYTAŁEM.

Dobrze, więc masz odpowiedź na zadane wcześniej pytanie ?

użytkownik usunięty
pawel059

Więcej odpowiedzi daje mi "rozmowa" z tobą.

użytkownik usunięty

O! Już 42 dni! Jak w temacie ja już nie będę czekał ani jednego dnia dłużej.

co zamierzasz zrobić ?

użytkownik usunięty
pawel059

Skasować swoje kontrybucję, oczywiście ;)

przyjmij, to cos napiszę do cię