ZEBY MÓJ OPIS ZOSTAŁ PODPISANY NICKIEM INNEJ OSOBY??SERIAL "DZIEWCZYNA Z KOMPUTERA" OPISAŁAM JA!!! PROSZĘ O WYJAŚNIENIE I SPROSTOWANIE TEJ POMYŁKI.
SELMA..
możesz skarzyć sie redakcji, ale wierz mi, że każdemu tutaj takie błędy programu się zdarzały... spytaj choćby jajacka, gonię czy samą redakcję... ja nie mogę się podpisać, to program daje podpis - ja tylko oceniam!
Ponk-sorry
wielkie za wszystko,wkurzyłam sie strasznie a jeszcze pewne osoby mnie podjudzały do napaści na ciebi...sorki wielkie.....czy ta strona wciaz musi sie psuc i wyprowadzac mnie z równowagi???
super...
może ja się stąd w ogóle wyniosę. wszyscy ostatnio mnie nmapastują, a ja, jak mi sie wydajae, wcale się czynnie nie udzielam i staram z ludźmi nie kłócić. kiedyś biłem się o wszystko i miałem wrogów, ale dziś...?!
tutaj wszystko jest mozliwe
nie Tobie pierwszej i nie ostatniej takie cos sie zdarzyło... często tak bywa, że film który my dodany pojawia się jako dodany przez inną osobę, ale często też bywa, że kilka osób doda ten sam film w krótkim odstępie czasu, no wiadamo, ze nie moze sie pojawić w bazie jako dodany przez kilka osób jednocześnie... mi tak sie często zdarza, ze film, który dodałam pojawia ise pod innym nickiem ale nic na to nie poradzimy....