Przypadkowo nacisnąłem zaproszenie do znajomych obcej osobie. Jak je anulować?
Ogólnie nie wiem jak im się udaje zaprosić kogoś przez przypadek skoro tam trzeba aż dwa ruchy wykonać - najpierw kliknąć na "Wyślij zaproszenie", a potem jeszcze dodatkowo chęć zaproszenia tej osoby potwierdzić.
To moze byc straszne zwlaszcza jak to przypadkiem wyslalo sie do lachy (jak ja) ktora dobija wlasnie do twego eks i palasz do niej wszystkim negatywnym! a tu nagle na Filmwebie zaproszonko dla niej :D
A nawet prościej, wejdź na profil użytkownika któremu przypadkowo wysłałeś zaproszenie i będzie tam taki "przycisk" - "anuluj zaproszenie".
ludzie w XXI wieku są strasznie ograniczeni, przerastają ich najprostsze rzeczy, nie potrafią myśleć samodzielnie, wszystko trzeba im pokazać jak dziecku. "Jak anulować zaproszenie do znajomych?" - wow..
plis powiedz mi jak wejść na onet ?!??!?! bo ja nie umim :( aha powiedz mi jeszcze jak się usuwa zakładki w przeglądarce ??? i jak się przełącza kanał w telewizji gdy wyczerpią mi się baterie w pilocie ?? plis odpowiedz i przy okazji daj lajka i suba :)
(-‸ლ)
Laska Ci nie dała czy co?
1. To pytanie akurat nie było skierowane do Ciebie.
2. Wg mnie szybciej byłoby wcisnąć alt+F4 niż pisać jakieś wypociny.
"To pytanie akurat nie było skierowane do Ciebie."
Jeśli było ono skierowane do konkretnej osoby, to trzeba było wysłać prywatną wiadomość. Skąd miałem wiedzieć, że nie mnie pytasz? xD
Niech zgadnę, utrapienie z nowościami filmwebu. Sam już przypadkiem wysłałem 2 niezamierzone zaproszenia.
Ta osoba i tak będzie wiedziała, że ją zaprosiłeś. A potem zobaczy, że zaproszenie zostało anulowane, będzie jej przykro, załamie się, potnie i będziesz miał wyrzuty sumienia do końca życia... Nie słyszałeś, że usunięcie ze znajomych to największa zniewaga XXI wieku? ;)
Nie strasz. Na początku swojej działalności na tym portalu przyjmowałam zaproszenia od każdego, ale to nie miało żadnego sensu. Wśród znajomych powinno się mieć ludzi, z którymi coś cię łączy. Usunęłam, więc osoby zajmujące się kolekcjonowaniem znajomych i została mi grupka fajnych ludzi. Niestety wraz z likwidacją konta straciłam ich. Teraz mam nowe, z dawnych znajomych zostało mi dwóch, bo nie widzę sensu w zapraszaniu osób, z którymi mam kontakt poza portalem lub tych, z którymi niewiele mam już wspólnego. W sumie to brakuje mi tylko jednej osoby i to bardzo... jednak trollerki nie jestem w stanie zaakceptować.