Cześć,
oczywiście kochałam stary kokpit ale sądząc po braku reakcji ze strony redakcji to i tak 1szego stycznia odejdzie on w niepamięć. Miałam tu konto TYLKO ze względu na stary kokpit który mogłam sobie dostosować do własnych potrzeb i miał to, czego potrzebuję.
Pytanie brzmi czy ten nowy ma podobne funkcjonalności do tego starego? Jak je włączyć bo nie widzę?
Mianowicie chciałabym widzieć "nadchodzące odcinki" w takiej formie jak jest to zrobione w starym kokpicie. Nie interesuje mnie wpis jedynie o ostatnim odcinku bo bardzo często mam większe zaległości i było mi wygodniej tak jak było kiedyś.
Poza tym czy jest możliwość wstawić tam repertuar wybranego kina?
Nie wiem, może ja tego nie widzę.
Hej,
z tego, co zauważyłem, nie można takich rzeczy ustawić w nowym kokpicie (Mój Asystent). Jeszcze może wiele rzeczy się zmienić - kto wie, może się pojawi w asystencie.
Ale - dział Seriale (http://www.filmweb.pl/serials) robi dokładnie to, czego potrzebujesz, jeśli chodzi o seriale (jeśli nie, to napisz, może nie widzisz jakiejś opcji)
Ale - dział Repertuar kin i bilety - tam można przeglądać repertuar wybranego kina.
Podsumowując wszystko jest, ale nie w nowym kokpicie. Jak duża to wada? Zależy - dla mnie niewielka - oba działy mi się podobają bardziej niż to, co było w kokpicie, ale jeśli dla kogoś niedostępność tych informacji na stronie głównej jest problem, będzie niepocieszony.