Tak się zastanawiam dlaczego jedne akceptacje pojawiaja się na mojej stronie jeszcze tego samego dnia w którym zostana dokonane, a inne z 2-3 dniowym opóźnieniem. Czy ktoś umie mi to wytłumaczyć??

Ally

jak inne pojawiają się z 2-3 dniowym opóźnieniem to masz ogromne szczęście :-)! wynika to z tego, że gdy weryfikujący sprawdza dane nadesłane do filmu lub osoby, sprawdza wszystkie (czyli od najstarszych dat do niemal aktualnie nadesłanych - jeśli takowe są)..

Xzar

Nie o to mi chodziło, chodż chiałabym miec takie szczęscie ;) Chodzi o to że mateiała który ma datę zaakceptowania np. 11-04-2004 pojawia sie u mnie na stronie dopiero 13-04-2004 lub 14-04-2004 i tego nie kumam :(

A tak przy okazji to wielkie dzięki za czas poświęcony na sprawdzanie moich materiałów :)

Ally

-stan weryfikacji na tą chwile - ludzie z dnia 2004-03-12, filmy z 2004-03-26,
-sprawdzanie idzie "głównie" w kolejności chronologicznej, ale jeśli przy danym filmie czy osobie są też inne informacje czekające w kolejce na weryfikację, to są także dodawane od razu, więc jak widać dawanie na bierząco to przypadek
-dodawanie idzie powoli z dwóch powodów - teraz jest około 17.000 rzeczy do weryfikacji a tylko ~8 weryfikujących, weryfikujący przeciętnego dnia jest w stanie dodać od 10 do 100 (jeśli ma więcej czasu) rzeczy dziennie, w święta weryfikacja szła bardzo szybko ale i dodający też nie próżnowali, więc po świętach było więcej do sprawdzenia niż przed:(
-potrzeba więcej osób do weryfikacji, teraz za weryfikowanie także są punkty, więc to by się ruszyło i dodawanie szło szybciej zależy też od Was.....
(chętni proszę zgłaszać się na adres - wojtek@filmweb.pl)

Vimo

Dziękuję za wyjasnienia, chodź nie o to mi chodziło - sorka za nieświadome wprowadzenie w błąd :( A chodziło mi o to, że mateiał który ma datę zaakceptowania np. 11-04-2004 pojawia sie u mnie na stronie dopiero 13-04-2004 lub 14-04-2004 i tego nie kumam :(