Noo także ten, przeglądam FW na telefonie i w komentarzach coś mówią o zmianach i beznadziejnym profilu. Myślę pewnie przesadzają ale jak odpaliłem na kompie to jednak jest gorzej niż można było przypuszczać. Kto wpadł na tak idiotyczny pomysł, kto się na to zgodził i po co to wszystko skoro 95% użytkowników jest lekko mówiąc BARDZO niezadowolona z tych zmian. FW wygląda teraz jak stronka zuckerberga a to zły omen... Szkoda, że osoby odpowiedzialne za wygląd i funkcjonowanie tej strony plują na opinie użytkowników bo serio przydałaby się zmiana w kierunku usprawnienia tego co było a nie wywrócenia wszystkiego do góry nogami i zmiany na gorsze...

Milten68

Programiści Filmweba nie mają za grosz poczucia estetyki. Zero przejrzystości, wszystko jest nafaszerowane czym się tylko da, plakaty wielkie jak cholera, zresztą to nie są nawet plakaty tylko zwiastuny. Zwiastun można włączyć w trzech miejscach koło siebie, liczba filmów na stronie użytkownika pożal się Boże.

I scrollować, scrollować, scrollować. Aż żal patrzeć.

Naprawdę, szkoda, że nie ma sensownej konkurencji.

Piotrek4

No ja patrzę już któryś raz z niedowierzaniem na ten nowy profil i aż się chce tego tidepoda z Twojego Avatara łyknąć żeby już na to nie patrzeć...