Niech to będzie taki mały klub dyskusyjny dotyczący filmwebowych konkursów. Czy są fajne, jakie wam się najbardziej podobały, czy coś wygraliście, co chcieliście wygrac a sie nie udało, wasz sposób na sukces (nieobowiązkowo) i wogóle.

Stolaz

a mnie zastanawia czemu nie ma wyników konkursu o 'źródle' ;

triss_5

Na stronie konkursowej "Żródło" widnieją wyniki.

Stolaz

A mnie te filmwebowe konkursy normalnie bawią :) Pytania jakby żywce wyjęte z testu gimnazjalnego. "Jaka jest Twoja ulubiona postać z Simpsonów, odpowiedź uzasadnij" ^^ Napisałem, że żadna, bo nie oglądałem i, nie uwierzycie, nic nie wygrałem... <rozpaczliwy płacz> ;)

Stolaz

a czy ktoś wogóle cos wygrał???

Bianka13

Ja wygralam dwa razy: raz płyte i raz bilety do kina. Było do jakis czas temu,odpowiedzi pisalam ot tak sobie na szybko z glowy. Od tamtej pory biore udzial w konkursach regularnie, tylko ze teraz przykladam sie o wiele bardziej do odpowiedzi. Zastanawia mnie jedno; czy jezeli juz raz wygralam to juz wiecej nie moge. Bo zauwazylam ze osoby, ktore juz wygraly wiecej nie zostaja wybrane do "finału".

marzi8

gdzie ogłaszają wyniki ?

antropofobia

Dostajesz maila, że wygrałaś.

John_Shepard

dziękuję za odpowiedz :)

marzi8

Pierwszy raz brałam udział w konkursie ("Grawitacja" do wygrania). I mam pytanie: czy te odpowiedzi to powinny być 100% merytoryczne i poważne czy mogą być z dystansem i bardziej humorystyczne?? :) A i czy od razu trzeba się podpisywać imieniem i nazwiskiem?

Ps. też uwielbiam Vivien :)

lena_777

Wydaje mi się, że odpowiedzi mogą być dowolne, byleby ciekawe, oryginalne i niewulgarne. Co do podpisywania, to dopiero gdy wygrasz konkurs, to w odpowiedzi na email filmweba wysyłasz swoje dane ;)

gromcia167

Ok, dzięki za odp. Muszę próbować dalej może się kiedyś wstrzelę w gusta szacownego jury :)

lena_777

Próbuj ;) ja też biorę udział i wygrałam już kilka razy, także jest to możliwe ;) ale z reguły wiem, że wygrywam wtedy kiedy odpowiedź piszę dlużej niż 5 minut ;)