Bardzo zależy mi na ponownym pojawieniu się zakładki "Seriale, które oglądam" lub "Najwyżej ocenione
seriale". Z góry dziękuję i uprzejmie proszę o odpowiedź.
spójrzmy prawdzie w oczy, nie zrobili tego czasowo, a jedynie tak powiedzieli, czytaj: prawdopodobnie nie powróci nigdy, trzeba się z tym pogodzić...
A gdyby seriale pokazywały się w zakładce "najwyżej ocenione"? Choć tyle mogliby zrobić. Administracja Filmwebu wie jak uprzykrzać ludziom życie...
No cóż, wiele rzeczy by mogło być, ale to raczej nie za tej administracji, bo ma ona gdzieś sugestie użytkowników...
Trzeba jeszcze dodać, że administracja na tym portalu praktycznie nie istnieje. Ile to ja już obraźliwych postów zgłosiłem do nadużycia a one dalej nie zostały usunięte.
Największym osiągnięciem szatana było wmówienie ludziom, że nie istnieje. Administracja istnieje i pobiera grubą kasę za reklamy oraz zarządza coraz to gorsze modernizacje serwisu, które nie przynoszą żadnych korzyści użytkownikom, tylko im - jak ostatnie rozp*****enie galerii w celu zmaksymalizowania zysków z reklam.
Usuwanie wulgarnych postów należy do zakresu obowiązków moderacji, a ta również nie funkcjonuje poprawnie - ale to już zupełnie inna kwestia i mój temat jej nie dotyczy.