Kochani, jak myślicie kim jest ten pan http://www.filmweb.pl/user/Westman i gdzie są jego szare
łebki. A przede wszystkim jak to jest w ogóle możliwe.
Ja też pewnego razu spotkałam się tu z jakąś anomalią, ale nie pamiętam już nazwy tamtego użytkownika.
Uprawnienia (wszystkie kolory łebków) mogą być przyznane niezależnie od liczby łebków czy punktów. Robi to Redakcja/Informatycy portalu.
Heh, dokładnie to samo pomyślałem, no ale kolesiostwo w tym kraju to norma.
Ps. A tak serio to chyba zajebiaszcze recki użytkownik pisał, od których redakcja aż dostawała orgazmów...
Często jest też tak, że ludzie głoszący sądy o kolesiostwie, załatwianiu po znajomości, korupcji, itp., nie znają dokładnie spraw, o których się wypowiadają, nie rozumieją kontekstu bądź nie wiedzą, w jakich okolicznościach nastąpiło zdarzenie, które krytykują. Ale w tym kraju to norma, dlatego Fakt i Super Express dobrze się sprzedają, bo ludzie lubią reagować na hasła, a nie lubią myśleć, co te hasła znaczą.
Masz nadzieję, że dzięki lizusostwie będziesz lepiej traktowana? Może w szkole by wyszło, tutaj wątpię.
Ps. Wole być sobą, nawet będąc upierdliwym, jeśli to oznacza że będę miał własne zdanie.
Właśnie! Podkreśliłam swoim postem, że mam podobne zdanie do GodFella.
W dodatku, nie zamierzam Ci ubliżać dlatego, że nie zrozumiałeś.
Nie pozdrawiam.
Widać zupełnie tak samo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i kierujesz się zdaniem kogoś kto wcale nie zrozumiał przekazu. Gratuluję.