Do wczoraj jeszcze w zakładce "chcę obejrzeć" filmy były segregowane automatycznie według tego, które najbardziej chce się zobaczyć, a teraz jest według kolejności dodania do zakładki. Osobiście wolałem tak jak było poprzednio, a teraz za każdym razem muszę klikać by się posegregowało. Nie moglibyście wrócić do starych ustawień, albo chociaż dać możliwość zaznaczenia w ustawieniach, według jakich kryteriów ma być automatycznie segregowana lista.

thorgod

Zmiana wiąże się zapewne z naprawieniem błędu, który polegał na tym, że za nic w świecie nie chciało wyświetlać na głównej stronie profilu ośmiu filmów z tej zakładki. Pomimo zmiany ustawień pokazywało tylko cztery filmy.

Uważam, że teraz jest dobrze, bo nie jest żadnym problemem kliknąć w odpowiednią funkcję u góry. Poza tym ktoś mógłby woleć, żeby na wejściu segregowało wg tych filmów, które niebawem będą grane w kinie. Ta zakładka bardzo służy tym, którzy często wybierają się obejrzeć film przed dużym ekranem. Mnóstwo osób też nie bawi się w klikanie, jak bardzo chcą coś obejrzeć, tylko po prostu dodają do tamtej zakładki wszystkie filmy z jedną adnotacją (najczęściej tą, która jest ustawiona przy trzech "oczach", czy jak nazwać te symbole, albo tą, która jest ustawiona przy jednym "oku"). Nie było natomiast możliwości sprawdzenia, co i w jakiej kolejności lądowało w tej zakładce, a dzięki temu, że ma się to zaraz na wejściu, widać to, a jak się chce coś zmienić, to się zmienia jednym kliknięciem.

użytkownik usunięty
Amerrozzo

Właśnie. Dobrze prawisz. Ale jakie zaskoczenie przeżyłam wczoraj gdy zobaczyłam osiem elementów w "Chcę zobaczyć" na stronie profilu!

thorgod

Stare ustawienia oczywiście były lepsze. teraz jest idiotycznie. Ja natomiast mam ciągle (słabnącą) nadzieję, że to wstęp do dodania filtrów do filmów, które chce się obejrzeć. Ileż można czekać na ten prosty, a jakże wyczekiwany zabieg.

thorgod

Teraz jest o wiele lepiej.