Jestem użytkownikiem portalu filmweb.pl od wielu lat ( to nie jest moje pierwsze konto ).

Ostatnimi czasy, znowu powróciłem do aktywnego użytkowania Waszego serwisu i, z tego co
mogłem zauważyć, nie posiadacie adresu e-mailowego, który pozwoliłby na bezpośredni
kontakt z obsługą tego serwisu.

Chodzi tutaj o Wasz regulamin i zachowanie niektórych użytkowników, którzy notorycznie go
łamią. Powiem tak, jestem już osobą starszą i nie będę się bawił w przepychanki słowne
mając do dyspozycji otóż właśnie Wasz regulamin. Jednak, co z przykrością muszę stwierdzić,
zwykły "zgłoszenie" komentarza nie przynosi skutku: 1) komentarz nawet nie został
usunięty/zablokowany, mimo że zgłosiło go kilka osób ( nie jest on obraźliwy tylko dla mnie,
zatem odczucia są raczej powszechne ) 2) użytkownik zablokowanego komentarza może
wypisywać kolejne w tym samym temacie.

Zgodnie z Waszym regulaminem, osoba notorycznie łamiąca jego przepisy, winna zostać
zablokowana. Jednak, skoro i Wy czasem zaniedbujecie swoje obowiązki w blokowaniu
pojedynczych komentarzy, w jaki sposób możecie zablokować konto potocznego "trolla"?
Dodajcie możliwość zgłoszenie profilu danego użytkownika bądź też sami postarajcie się w
jakiś sposób otworzyć na korespondencję z użytkownika, dodając własny adres e-mail, za
pośrednictwem którego można by coś takiego "zgłosić".

Byłbym wdzięczny za jak najszybszą odpowiedź.

Z wyrazami szacunku,

Patryk

MarekAntonivsz

Widzę, że pominąłem w edycji jeden paragraf i dodać go już nie mogę. Chodzi o to, że jeśli taka możliwość u Was jednak istnieje ( zgłoszenie konta lub kontakt z administracją ), chciałbym z góry przeprosić. Byłbym wdzięczny za wskazanie miejsca, w którym coś takiego się znajduje.

Pozdrawiam

MarekAntonivsz

Następny Morozow.

jeśli jesteś starszą osobą i nie bawisz się w słowne przepychanki, to dlaczego zakładasz temat jak nadąsany nastolatek. To nie jest forum dla starych , zgryżliwych pierników. To forum dla wszystkich: starych i młodych, mądrych i głupich, czy też ładnych i brzydkich. Ja na przykład jestem młody, mądry i ładny i do glowy by mi nie przyszło, żeby narzekać na tych dla których dobry Bóg nie był tak łaskaw jak dla mnie.

Pozdrawiam serdecznie

Hrabcio

HRA

HRA, jeśli masz zamieszczać nic nie wnoszący do mojego zapytania tekst, marnujesz mój czas.

Pozdrawiam

MarekAntonivsz

Patryku, jest mi zupełnie obojętny twój czas. On jest twój i ty jesteś jego jedynym dysponentem.

w mojej skromnej ocenie to twoje zapytanie nic nie wnosi . Ot następny urażony skarżypyta.

Pozdrawiam

HRA

Masz prawo do swojej opinii.

Pozdrawiam

MarekAntonivsz

Możesz zgłaszać nadużycia do moderatorów. Kolejki zgłoszeń czasem mogą się wydłużać, więc nie wszystkie naruszenia regulaminu znikają od ręki. Możesz np. mi przesłać linki przez wiadomość prywatną lub wpis na blogu.

GodFella

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Niebawem się tym zajmę.

Pozdrawiam serdecznie

GodFella

Dodałem komentarz pod wpisem na blogu "Moderacja i weryfikacja".

Jeszcze raz, z góry, dziękuję za szybki odzew i pomoc.

Pozdrawiam