W jaki sposób skontaktować się z ww. w celu zmiany niektórych swoich danych na koncie?
Nicka nie da się zmienić. Poczta prywatna zostaje uruchomiona, kiedy użytkownik zdobędzie 10 punktów.
Więcej tutaj: http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Nie+mog%C4%99+pisa%C4%87+wiadomo%C 5%9Bci+prywatnych!,2209984
Pamiętam, że dawniej była taka możliwość. Da radę jakoś zrobić wyjątek? Bo wymyśliłem genialny nowy nick, który o wiele lepiej określa moją osobowość :)
Pytanie z innej beczki - można wiedzieć, dlaczego temat na forum Mentaslist - "Odc. 6x07 The Great Red Dragon" został zablokowany? Był oznaczony jako spoilerowy, nie może może zrobił się na bim burdel przez noc?, ale kilka słów wyjaśnienia się należy.
dlaczego cały temat o 7 odcinku The Mentalist został usunięty, zamieściłam tam kilka długich wypowiedzi , moi znajomi też, pracę w to włożyliśmy i dlaczego wszystko znikło ? jak jakieś wpisy były niezgodne z regulaminem to chyba powinno sie je blokować, a nie stosować odpowiedzialność zbiorową , jeżeli to chodzi o używanie języka angielskiego to chyba wolno, kasowanie wpisów w tym języku to dyskryminacja.