Witam Serdecznie.
Zastanawia mnie ile przeważnie trwa weryfikacja dodanego materiału ? Jaki jest średni czas oczekiwania na weryfikacje dodanych materiałów. Czy 10 dni to mało ? Czy w przypadku zarysu scenariusza, dodatkowych informacji czy pełnej recenzji jest jakakolwiek różnica czasowa ?
Dziękuje za wszelkie informację.
Dzięki Grzesiek.
Rozumiem że zarys filmu jest tym samym co opis? Ale te 390 dni to chyba lekka przesada :D
Daj sobie spokój stary z dodawaniem czegokolwiek na tym portalu. Na niektóre rzeczy trzeba czekać ponad 2 lata!! To jakieś żarty.
Szkoda że tak to wygląda. Nie chce mi się ciągle przeszkakiwać między Filmweb'em a IMDb, zwłaszcza że do naszego Polskiego już się dawno przyzwyczaiłem i z sentymentu często to zaglądam. Ba, czasem można nawet jakąś ciekawszą dyskusje pod filmem znaleźć ;)
Ja tu jeszcze jestem tylko przez wzgląd na kilku znajomych. Co drugi dzień problemy z dodawaniem ocen i komentarzy. Do tego znikające oceny i w zasadzie brak aktualizacji bazy filmowej. Na IMDB jakoś nie ma tych problemów.
a ja mam problem z dodaniem filmu, w jednym roku powstały dwa filmy o tym samym tytule, ale poza tytulem i rokiem produkcji rózni je wszystko: kraj powstania, aktorzy, fabuła
jeden z nich juz jest na filmwebie (http://www.filmweb.pl/film/Verónica-2017-795964)
a drugi próbuję dodać (http://www.imdb.com/title/tt3183402/?ref_=nv_sr_4)
podczas dodawania filmweb sugeruje mi, ze film juz istnieje w bazie, mimo to klikam zapisz i skad moge wiedziec czy film czeka na akceptację? nie pojawia sie na liscie dodawanych przeze mnie materialow, ani na liscie materialów oczekujacych na akceptacje.
Piszę o tym jak linkujesz opis, wybierasz wstaw link do: serialu i pojawia się lista wyboru, więc gdzie wstawić? W tytuł? Już nie pamiętam tak dokładnie, ale nakombinowałem się i nic.
P.S.
Zgłaszałem to dosyć dawno temu i już nie pamiętam do kogo, ale przyznaję z niekrytym zdziwieniem, że już działa, bo specjalnie sprawdziłem :O żeby Ci tu rzetelnie odpisać.
Znaczy się, albo ktoś coś ruszył, albo się "samo" naprawiło ;)
Tego się już nie dowiemy...
Podepne się tutaj, bo nie chcę specjalnie tematu zakladac :)
A jak się zglasza kontrybucje poprawiona do wera na blogu to jak dlugo czekacie na sprawdzenie? Bo ponoc bez kolejki sprawdzaja wtedy.
Pytam bo raz zglosilam kontrybucje poprawiona to filmweb z automatu zdazyl mi ja dodac po kilku dniach.
Zależy od wera. Czasami jest na drugi dzień, czasami parę dni a czasem czekasz tyle, ile aktualnie jest w kolejce...