chodzi o wczoraj zweryfikowane. Czy ktoś jest w tej samej sytuacji?
Czyli paradoksalnie wszystko w porządku :) Pytam sie bo kiedyś nie wprowadzono mi kontr do bazy i okazało się że musze je jeszcze raz dodać.
Może doczekaliśmy wreszcie dawno zapowiadanego Dnia Psucia Profili i zamrozili bazę, bo - jak wiadomo - po wdrożeniu nowej wersji wszystko pójdzie się kochać i będą stopniowo poprawiać błędy przez najbliższe pół roku, ostatecznie pozostawiając połowę niezałatanych.
[ Nie, nie jestem pesymistą - po prostu znam już trochę Filmweb. ]
Właśnie zauważyłam nowe wypasione gwiazdki przy ocenach (cały blok z komentarzem jest inny) i szybciutko skierowałam się na forum, żeby sprawdzić co przy okazji tak żywotnie potrzebnej zmiany znowu spierd***. Poza tym, że nawet ta duża gwiazdka przy ocenie wygląda jakby była w paint-cie narysowana (widocznie FW jeszcze nie odkrył grafiki wektorowej, wszak nawet avatary i plakaty są tu ohydnie skalowane).
Też super jest ta multiplikacja avatara - normalnie mnoży się w oczach, jeden pod drugim. Ten nowy przy ocenie jest chyba po to żeby oceniający miał pewność, że na pewno wystawia własną ocenę filmu, a nie np. kolegi. Ewentualnie jest to ułatwienie dla trolli, które mają kilka kont, i nie zawsze na czas zauważają na które konto są w danej chwili zalogowani.
PS. Na stronach, które dodatkowo współtworzę widzę w linii prostej 3x swojego avka. A jak się jeszcze wypowiem na forum... Where's Waldo niemal, tylko że Waldo w tym przypadku jest wszędzie.
Kliknij sobie na coś własnego', np.:
http://www.filmweb.pl/serial/2020-2013-694629
1. avatar na pasku na górze
2. avatar przy ocenie
3. avatar współtwórcy strony
3x avatary, Jeden pod drugim niemal, w prawym bloku strony.