chodzi o wczoraj zweryfikowane. Czy ktoś jest w tej samej sytuacji?

użytkownik usunięty
Kniaz4815

Ja tez.

Czyli paradoksalnie wszystko w porządku :) Pytam sie bo kiedyś nie wprowadzono mi kontr do bazy i okazało się że musze je jeszcze raz dodać.

użytkownik usunięty
Kniaz4815

Tak. Ja kiedys mialem, ze zostaly wpisane, ale nie dostalem punktów, więc luz.

Kniaz4815

mam tak samo

Kontraband

pewnie jutro się zapiszą, mi zostały w oczekujących na zapis tylko te weryfikowane w nocy

Kniaz4815

Może doczekaliśmy wreszcie dawno zapowiadanego Dnia Psucia Profili i zamrozili bazę, bo - jak wiadomo - po wdrożeniu nowej wersji wszystko pójdzie się kochać i będą stopniowo poprawiać błędy przez najbliższe pół roku, ostatecznie pozostawiając połowę niezałatanych.
[ Nie, nie jestem pesymistą - po prostu znam już trochę Filmweb. ]

Marac

Właśnie zauważyłam nowe wypasione gwiazdki przy ocenach (cały blok z komentarzem jest inny) i szybciutko skierowałam się na forum, żeby sprawdzić co przy okazji tak żywotnie potrzebnej zmiany znowu spierd***. Poza tym, że nawet ta duża gwiazdka przy ocenie wygląda jakby była w paint-cie narysowana (widocznie FW jeszcze nie odkrył grafiki wektorowej, wszak nawet avatary i plakaty są tu ohydnie skalowane).

creep_

I dodanych dat światowych nie wyświetla tylko same polskie

krissovsky96

Też super jest ta multiplikacja avatara - normalnie mnoży się w oczach, jeden pod drugim. Ten nowy przy ocenie jest chyba po to żeby oceniający miał pewność, że na pewno wystawia własną ocenę filmu, a nie np. kolegi. Ewentualnie jest to ułatwienie dla trolli, które mają kilka kont, i nie zawsze na czas zauważają na które konto są w danej chwili zalogowani.

PS. Na stronach, które dodatkowo współtworzę widzę w linii prostej 3x swojego avka. A jak się jeszcze wypowiem na forum... Where's Waldo niemal, tylko że Waldo w tym przypadku jest wszędzie.

creep_

Podasz przykład?

krissovsky96

Kliknij sobie na coś własnego', np.:

http://www.filmweb.pl/serial/2020-2013-694629

1. avatar na pasku na górze
2. avatar przy ocenie
3. avatar współtwórcy strony

3x avatary, Jeden pod drugim niemal, w prawym bloku strony.

creep_

ano faktycznie

krissovsky96

Krzewią narcyzm.

creep_

creepy ;P

creep_

BRUHAHA!!!
No normalnie jestem prorokiem.
Tak naprawdę to nie - to po prostu filmweb...