Czy może mi ktoś wytłumaczyć, jakim cudem mam przekroczony dzienny limit kontrybucji, skoro dodałem dzisiaj tylko JEDEN opis? A ponoć można trzy kontrybucje dodawać?
Sorka, nie do Ciebie odpisałem ;)
Cóż, na szczęście mój błąd to Mea Culpa, a nie błąd systemu.
Tylko proszę się liczyć z tym iż ten opis, zostanie sprawdzony w okolicy 2020 roku i może wylecieć np za brak przecinka lub kropki.
Już zebrałem 5 ludziów i urządzam sabotaż na Filmweba. Nasze hasło bojowe "Wolność dla kontrybucji"
Lepiej brzmi "Władza w ręce ludu" i tak panuje tu pańszczyzna, więc mogliby się dostosować trochę do naszych potrzeb...
http://www.filmweb.pl/film/Arlington+Road-1999-3928/contribute/descriptions/5320 739/4 także ten, Pan się zastanowi czy jest sens :D
Jak to film z przed 20 lat to ja ie nie dziwie, ja dodaje z nowych gier i filmów. Prędzej czy później muszą to dodać
To przy grach jest faktycznie mniejsza kolejka. A przy nowych to zależy, czy ktoś tam trafi poza kolejką.
Ja Ci zycze powodzenia z dodawaniem. Ostatnio jako zrodlo gry podalem oryginalny link do strony tejze gry. Kontrybucja zostala odrzucona z podpisem "strona nie dziala". Doslownie minute po otrzymaniu tej wiadomosci wszedlem na ta strone z niedowierzaniem. I co? Dziala ;p Juz nie mam sily do tych ludzi. Zajme sie tylko wystawianiem gwiazdek filmom i tyle. Albo jest jeden cwaniak (z szacunku nie wydam go publicznie) ktory akceptuje nowe tytuly po czym pisze do Ciebie prywatna wiadomosc z grzecznym pomyslem, zeby podawac mu prywatnie "co dodac i podawac zrodla". Oczywiscie wszystko po to zeby on sobie to dodal sam i zgarnal za wszystko punkty. Albo jakies przyglupy, ktore nie potrafia linka otworzyc. Po prostu klaniam sie nisko. Zatem widze, ze nie dotyczy to tylko tych u gory ;)
pewnie za długo się ładowała, też tak miałem kilkakrotnie w przypadku filmów gdy nie chciało mi się dodawać wpierw danej informacji na imdb....
Miałem podobnie z nimi i powodem odrzucenia ;) Wiesz, to wystarczy chyba poczekać i sprawdzić kilka minut później niż od razu odrzucać? Bo w takim wypadku musimy dodawać to OD NOWA i OD NOWA czekać pół roku aż ktoś się za tą kontrybucję weźmie. Niestety ale mam wrażenie, że niektórzy sprawdzający mają pewne braki w klepkach. A ten gość co prosi o kontrybucje na priv żeby sobie samemu nabić punkty często mnie sprawdza. Żałosne. Od strony wewnętrznej/administracyjnej to ten portal leży i żre muł. Szkoda, że w tej ekipie (chociażby sprawdzających) są pojedyncze, rozsądne jednostki bo się tu marnują ;) Dlatego ja też już przestaję dodawać bo to nie ma sensu z takimi ludźmi w ogóle próbować nawiązać jakikolwiek kontakt. Lepsza komunikacja już jest z własnym tyłkiem w lustrze.