Wszystko się zgadza, tak było, moja kontra o oszustach i złodziejach miała być tylko przykładem pogardy dla niezrozumienia, a nie miała nawiązywać do kolekcjonera znajomych!
To nie jest tak, że mnie wisi i powiewa jak na mnie plują, lecz nie ma się emocjonować jak pod moim adresem inwektywy ślą zasmarkane gnoje, niedorosłe emocjonalnie jednostki o spłyconym stopniu percepcji i mentalne zera nie stanowiące żadnego mianownika w ewentualnej konfrontacji ze mną. Wtedy pokazuję wyższość w sensie dorosłość emocjonalną i lekceważę takie obelgi i wyrazy pogardy nijak mogące mi cokolwiek ująć! Internet jest siedliskiem chamstwa i prostactwa w znakomitej większości okazywanego właśnie przez wspomnianych wcześniej zachęconych poczuciem praktycznie całkowitej bezkarności i anonimowości. Warto reagować na takie zaczepki???
Z tym rolnikiem to jakaś burza w szklance wody - niech sobie gardzi czy uwielbia, mnie to nie tyle wisi czy nie przeszkadza, co nie interesują mnie czyjeś fascynacje czy nienawiści. Polecam też spróbować, gwarantuję komfort psychiczny i zero nerwów. I tak nic nie pomożesz, a Świata nie zmienisz...
Co innego gdyby takie zajście miało miejsce w realu - wtedy szanse na przemówienie do rozsądku rosną i zawstydzić można i zmusić do przemyślenia, nie wspominając już o tym, że taka sytuacja pewnie nie miałaby miejsca, bo typ jeden z drugim by się nie odważył prosto w twarz tak przyszurać mogąc zgarnąć za to piąchopirynę centralnie w krzywy ryj!
A tutaj... porażka - hulaj dusza! Nic nie wskórasz... smutne, lecz prawdziwe.
A ja głęboko wierzę w to, że sposób w jaki odnosimy się do siebie w internecie ma przełożenie na nasze zachowania poza internetem. Kiedy kilka dni temu Pani Bennet została zapytana czy nie lubi gdy ktoś zwraca się do niej per Pani, zapytała: W internecie? Po co? Wówczas odpowiedziałem, że choćby po to by nie pogłębiać rosnącej obcesowości, opryskliwości i nieokrzesania poza Internetem.
Śmiem twierdzić, że mamy tutaj do czynienia ze swego rodzaju sprzężeniem zwrotnym a proponowana przez co niektórych metoda odpowiadania na chamstwo jeszcze większym chamstwem do niczego nie prowadzi.
Proszę zwrócić uwagę, że ironia i wyśmiewanie nie są mi całkiem obce, czego dowodem może być ten temat http://www.filmweb.pl/forum/ludzie+kina/Pawe%C5%82+Domaga%C5%82a,2986297
Mimo że w mojej ocenie pan Paweł nie zasługuje na tak wysoką pozycję w rankingu to daleki jestem od pogardy wobec niego lub wobec ludzi dzięki którym osiągnął on taką pozycję, co nie stoi na przeszkodzie bym humorystycznie wyraził absurd jaki w tym dostrzegam. Oczywiście gdyby Pana Pawła dotknęła właśnie jakaś osobista tragedia byłbym ostatni który pozwoliłby sobie na takie żarty.
Ja mam 45 znajomych i więcej nie potrzebuje czasami akceptuje czasami odrzucam np jak ktoś mnie zaprasza a nie ujawnia swoich ocen.
No to trzeba skopiować jego nick i wkleić w link w miejsce nulla. Te konta o których pisałam są już zablokowane.
Nie trzeba nic kopiować, wystarczy kliknąć przycisk "znajomi" na górnej belce na czyimś profilu, i wszyscy znajomi normalnie się wyświetlają.
Nie działa poprawnie tylko przekierowanie widocznie poniżej avatarów znajomych.