Filmweb to bez wątpienia (tak sądzę) portal w pełni profesjonalny, ale jedna rzecz nie pozwala mi tak sądzić. Otóż, kiedy ktoś chce sobie poczytać np. ciekawostki o filmie to natrafia na proste literówki, które nie ma co: psują trochę wizerunek portalu. Nie chodzi mi tu bynajmniej o literówki wynikające z przyzwyczajeń niektórych internautów (brak polskich znaków w pisowni), ale o rażące literówki wskazujące na brak znajomości ojczystego języka (natrafiłem między innymi na takie rodzynki jak: "zpoza"), nie będę ich wszystkich wymieniał bo nie o to mi chodzi. Czy administrator/administratorzy nie czytają ich przed zamieszczeniem? Wiem, że zaraz zaczniecie się czepiać, padną stwierdzenia typu: "gramatyczny opętaniec" :-), ale moim skromnym zdaniem to także świadczy o klasie portalu. Niektórzy pewnie powiedzą, że w takim razie powinno się też sprawdzać wypowiedzi na forum, ale zapewniam, że nie o to mi chodzi (nie o zawartość forum), ponieważ na forum zamieszczane są opinie, wypowiedzi, itp. użytkowników portalu (co świadczy tylko i wyłącznie o nich) a "rubryki" typu: ciekawostki, recenzje itp. świadczą już o samym portalu. Dzięki za poświęcenie mi czasu, pa :-)

P.S. i nie pojedźcie po mnie za bardzo, proszę (zresztą każdemu zawsze przytrafi się jakiś błąd, ja też pewnie ich trochę w powyższym tekście zrobiłem......... a i żeby nie było: nie uważam się za znawcę ortografii i pewnie od wielu z Was mógłbym się jeszcze wiele nauczyć).

akordeon

Takiego stanu rzeczy wini sa zarowno dodajacy jak i weryfikujacy... Zgadzam sie z tym co napisales... Pozdr.

akordeon

Masz rację
Ale są jeszcze inne rzeczy w ciekawostkach, które mnie bardziej denerwują. Otóż bardzo często zdarza się, że ciekawostki się powtarzają zwłaszcza przy filmach gdzie jest dużo ciekawostek.
Pozdrawiam!!!!

ladygraza

Zamiast narzekać można to zgosić w odpowiednie miejsce i błędy zostaną poprawione.

CMok

Bardzo przepraszam ale chciałbym się dowiedzieć gdzie to można zgłosić???

Highlander_Pinokio

http://www.filmweb.pl/User?id=17495 [www.filmweb.pl/User?id= ...]