Tzn działa wadliwie, ponieważ automatycznie kasuje się przy przejściu do kolejnej strony wyników wyszukiwania (nie zapamiętuje się).

wczorajszy

dzięki za zgłoszenie

pawkow

Nie działa sprawdzenie przy związanych (wymaga sprawdzenia) i nie czyta SZUKAJ
wprowadzanych filmów i osób.

pawkow

Zmienił nick, popsuł i poszedł:)

pawkow

Miło mi ogłosić wam wszystkim, że filtracja przy szukaniu działa jak należy (puki co :P) odpukać :P
POzdrawiam

użytkownik usunięty
pawkow

Poprzedni nick był dużo lepszy :-)

wczorajszy

potwierdzam, nawet mimo skopiowania linku wyszukiwania, kliknięcie w stronę drugą wyszukiwania usuwa filtry

olo_kolo

Jedyne wyjście to na końcu linku zmieniać stronę ręcznie "page=2" itd. :P

wczorajszy

Ktoś planuje kiedyś temu zaradzić? Jak dobrze pamiętam, na starym filmwebie ten problem utrzymał się do zmiany wyglądu strony. Chyba nikt nie umie tego naprawić :(

wczorajszy

Dokładnie, filtr działa tylko na stronie na której jesteś, a gdy klikniesz na kolejną to już nie. Problem jest już od wczoraj, a baza liczy sobie 900 stron zamiast 50.000.

Kasprov

chyba nikt nie raczy zareagować, ponieważ nic się nie zmienia - żal, naprawdę, wstyd dla portalu...wielu z nas lubi szperać np. w starociach konkretnego gatunku

RainMaker86

Pawkow zareagował na zgłoszenie także może coś niebawem ruszy :)

Kasprov

ruszyło ;)

pawkow

No właśnie zauważyłem. Miło móc znów coś dodać, bo cały ten czas odświeżałem bazę czy czasami nie naprawione :P
Pozdrawiam

pawkow

Już wszystko działa normalnie? Bo kilku filmów mi dalej nie znajduje.

pawkow

Ruszyło, ale znowu padło, nie znajduje powiązanych, udało mi się dodać 5 i przestało znajdować..

bartq13

setki nowych tematów odnośnie tego problemu..
podbijam:D

pawkow

No widzę, że baza liczy już ponad 17 tys. stron, także panowie dają radę :P

RainMaker86

No właśnie co jest?? Też dojrzałem tę fatalną przypadłość

wczorajszy

Spoko, to najnowocześniejszy portal (jak zachwalał Xzar). Powinien sam sie naprawić korzystając z opcji wbudowanej autogeneracji.

Ej, wyczailiscie jak działa (raczej nie działa) wyszukiwarka? Do pewnego momentu działa teoretycznie dobrze, ale później zdycha i wyszukuje tylko kilka filmów. Ciekawa sprawa.

wczorajszy

Lepiej w tej chwili nie dodawać żadnych kontrybucji, bo baza nie jest pełna (filmy :900 stron/50.000 stron, także dodacie, a później okaże się, że w bazie już było przed błędem i wam odrzucą :)

wczorajszy

Filtr nadal nie działa :/

wczorajszy

Filtr nie robotajet, ktoś pracuje nad tym ??

wczorajszy

nadal nie działa i nadal irytuje!

wczorajszy

potwierdzam, własnie szukałem filmów francuskich bo ostatnio francuzi lubuja sie w filmach z cyferkami jak 13 dzielnica, 36, paryz 36, 22 kule, MR 73 i chciałem zobaczyc czy cos nowego wymyslili a tu... wyskoczył mi szeregowiec ryan:) na 2 stronie

użytkownik usunięty
wczorajszy

Weźcie w końcu to naprawcie!

wczorajszy

tak jak w pierwszym poście, NIE DA SIĘ PRZEGLĄDAĆ WYSZUKANYCH FILMÓW, bo kryteria się kasują

draco21

też próbowałem przejrzeć w bazie 500 filmy według rocznika. Nie działa