Nie wiem, co się dzieje, ale nie mogę w żaden sposób oceniać filmów. Oddaję głos a po odświeżeniu strony oceny nie ma (tak jakbym w ogóle nie głosował). Ostatnio też mi się tak zdarzyło, gdy próbowałem zagłosować na "Star Trek", ale na następny dzień udało się.

Mam tak w każdej przeglądarce. Opera, IE i Mozilla. Może mi to ktoś wyjaśnić?

elloko90

Ja nawet nie mam tych gwiazdek do oceniania. W tym miejscu są oceny gustopodobnych. Nie mam możliwości oddania głosu na film.

Joe_Armstrong

dokładnie to samo! KATASTROFA!!!!

a moja przeglądarka to Firefox 5.0.1

oby szybko naprawili...

d_diablica

u mnie to samo ;/

Zgłaszam ten sam problem. Mam firefoxa 5.0 ale myśle, że to nie wina mojej przeglądarki. Nie mogę ocenić żadnego filmu.

Lady_Izabel

Wygląda na to, że to wszystko przez ostatnie zmodernizowanie filmwebu. Trzeba przeczekać, aż się z tym uporają...

Piciambeer

W sumie to jestem już na film-webie od 7 lat i szczerze mówiąc przeżyłem kiedyś szok kiedy zmieniali starego film-weba na nowego. Teraz to tylko brak ocen, ale mimo wszystko wydaje mi się to dziwne, gdyż taka elementarna sprawa jak ocenianie filmów nie powinna się psuć kosztem całkowicie niepotrzebnej usługi gustopodobnych.

Piciambeer

Wystarczy odświeżyć i jest dobrze:) Wejdźcie na jakiś film i odświeżcie stronę.

użytkownik usunięty
Joe_Armstrong

Żadne odświeżanie nie pomoże, problem z Firefoxem. Na Google Chrome wszystko działa jak należy.

ja tez mam firefoxa i nie moge ocenic filmow- wyswietla mi sie, ze film czeka na swoja premiere

reverie818

To samo !!!

CritiX

Ja mam inny problem. Na każdym filmie pisze "Film czeka na swoją premierę" i nic nie mogę zrobić !!!!

kit2o

A dany film jest po premierze?

kit2o

I czy to są nowe filmy?

natix_xd

Tak już dawno po premierze polskiej. Np. Harry Potter i Insygnia Śmierci cz1 nie mogę ocenić :/

kit2o

Może musisz zaktualizować przeglądarkę. U mnie działa jak zawsze...

natix_xd

:/ Wszystko mam świeżo aktualizowane !!

kit2o

A jaką masz datę w kompie ustawioną?

gagarin77

Wszystko było dobrze ustawione.
Dziś się wszystko naprawiło !! i już działa jak należy :)

CritiX

Minęło już cztery lata, a problem jak istniał tak istnieje nadal :p
Ach ten filmweb...

time_warp

U mnie to samo, w żadnej z trzech zainstalowanych przeglądarek nie mogę ocenić filmu, gwiazdki są nie aktywne...flash player i cały inny software na bieżąco aktualizowany...

Burnett

Trochę wody w kiblu uleciało od tego wpisu, ale skoro tak się dzieje na kilku różnych przeglądarkach przy okazji jakiegoś apletu, to jak nic bym sprawdził antywirus czy inny bloker tzn. program od niby bezpieczeństwa. Potrafią skutecznie blokować wybrane sieciowe zachowania jak np. konkretny komputer z sieci lokalnej, czy jak tu, konkretną usługę.

ZSGifMan

Zgadza się, tak też było w moim przypadku, kawałek po tamtym poście problem został rozwiązany, pozdrawiam.

Burnett

Również pozdrawiam!

time_warp

doliczmy kolejne 4 lata czyli razem 8 lat. Bo ja też nie mogę oddać głosu. Znaczy mogę tylko mój głos się nie zapisuje. Próbowałem wiele razy.

michal87_westernmaniak

Też tak kiedyś miałem, ale okazało się wtedy, że tylko ja nie widzę tej oceny. Znajomi kiedy wchodzili na mój profil widzieli ocenę. Ja ją zobaczyłem bodajże dopiero dzień później.

michal87_westernmaniak

Dzisiaj i ja odświeżę ów temat.
Ocenienie czegokolwiek, film, gra, osoba przekierowuje mnie na stronę główną serwisu.
Próbowałem na 3 różnych przeglądarkach, wszędzie ten sam problem.

zipo23

To samo. Przekierowuje mnie na główną stronę po kliknięciu na ocenę lub próbę dodania filmu do ulubionych.

Lamperouge

dokladnie to samo. Od 2 dni. Myslalem ze czegos brakuje w nowym kompie ale na starym to samo. Na urzadzeniach mobilnych (GS9+, iPhone 7, Galaxy Tab Pro i iPad) to samo, albo przekierowanie na glowna albo kreci sie kolko i nic sie nie dzieje albo przekierowanie do strony logowania..

zipo23

U mnie to samo - przekierowuje mnie na stronę główną zawsze, gdy chcę coś ocenić, a ocena oczywiście się nie zapisuje.

Blair_W

Podpinam się, to samo ...

bodek7654

Już wszystko wróciło do normy....