Nie wiem, co się dzieje, ale nie mogę w żaden sposób oceniać filmów. Oddaję głos a po odświeżeniu strony oceny nie ma (tak jakbym w ogóle nie głosował). Ostatnio też mi się tak zdarzyło, gdy próbowałem zagłosować na "Star Trek", ale na następny dzień udało się.
Mam tak w każdej przeglądarce. Opera, IE i Mozilla. Może mi to ktoś wyjaśnić?
Nie wiem o co chodzi, bo to pytanie do władz filmwebu (więc najwcześniej w poniedziałek ktoś Ci odpowie w co i tak wątpię), ale ostatnio zdarzyło mi się tak samo. DragonBall: Ewolucja oceniałem w sumie około 6 razy i za każdym razem ocena się nie zapisywała. Podobnie było z Adrenaliną 2. Ostatnio natknąłem się też na jakiś wątek przy filmie, gdzie jakiś użytkownik, również skarżył się na podobny problem.
Ja też mam problem z ocenianiem filmów niektóre zapisuje ale po 5 próbach innych wcale. W ogóle ten serwis chodzi tak że aż się płakać chce.
Też mam ten problem. U mnie ocena zapisuje się następnego dnia (jeżeli oczywiście ponownie zagłosuje).
Ja też mam ten problem. Od wczoraj próbuje zagłosować na film i nie mogę. A czasami jest tak że musze z pół godziny próbować żeby się dało. Trochę to już się robi denerwujące :(
Witam,
Mam ten sam problem.
Ogólnie rzecz biorąc filmweb ma to do siebie, że na mojej przeglądarce (Opera) nie chce się do końca wczytać. Dajmy na to otwieram stronę z filmem w celu ocenienia. Wizualnie wszystko się wczytało, jednak przeglądarka jest innego zdania. Nic nie dają również próby wystawienia oceny. Z tym można było jednak sobie dosyć łatwo poradzić, wystarczyło przerwać wczytywanie strony i wszystko działało prawidłowo... aż do dzisiaj. Co ciekawe bez problemu można dodać film do ulubionych. W rezultacie mam ulubiony film bez oceny :)
Mam podobnie tylko - co ciekawe - nie mogę ocenić jedynie Wojny Światów. Pozostałe wchodzą. Dziwne...
Mam teraz jeszcze inny problem. Kliknąłem ocenę na jakimś bzdurnym filmie i zaraz chciałem ja zlikwidować. Jednak nie mogę tego zrobić. Próbowałem na stronie filmu i przez "twoje filmy".
chciałem ocenić małolaty u taty i po odświeżeniu strony ocena znika, a inne filmy mogę normalnie oceniać
Od dwóch dni nie da się w żaden sposób ocenić "Antychrysta". A władze FW jak zwykle niczego nie skomentują...
Mam dokładnie to samo przy "Zdarzeniu", ocena niby się zapisuje, ale po odświeżeniu strony znika, film się nie pojawia w ocenionych.
Zauważyłem, że w większości wypadków nie da się zagłosować na te filmy na które jest największe zainteresowanie, czyli jest najwięcej wyświetleń. Czyżby przeciążenie serwera miało coś z tym wspólnego? Np. wczoraj w tv leciało "Wesele" i nie da się już ocenić. Dzisiaj "Kilerów 2-óch" i też nie mogę ocenić. A z nowości też się nie da ocenić akurat tych największych hitów.
ale niekoniecznie, bo np niedawno chciałem ocenić film 44 minuty i też nie mogłem. wskoczyło dopiero na drugi dzień i to po kilku próbach.
Ja mam podobnie. Dodatkowo zauważyłam, że jeśli miałam jakiś film zaznaczony, że chcę go obejrzeć to po obejrzeniu nie mogę go ocenić:/
Hej, a wiesz, czemu nie mogę ocenić odcinków z Wiedźmina na stronie http://www.filmweb.pl/f119350/Wied%C5%BAmin,2002/odcinki#odcinki ??
Ja również nie mogę oceniać filmów, ale wszystkich. Kiedy jestem zalogowana, te miejsce do głosowania w ogóle się nie wyświetla. Miałam tak już na starym filmwebie. Używam Opery.
a ja mam taki problem ze przy wszystkich filmach pisze ze czeka na premiere i nie moge ocenic :/ jakim cudem skoro taki film z 2004 ktory w tv juz chyba z 5 razy lecial czeka na premiere :/
a datę w systemie masz poprawną ? bo jeśli nie to może być tego przyczyna, a co do oceniania filmów ja też nie mogłem jakiś czas temu oceniać filmów ale po przeinstalowaniu przeglądarki działało już ocenianie
No i jeszcze ja nie mogę głosować od wczoraj na filmy. Ma ktoś podobny problem? pokazuje mi, że są błędy na stronie...
Jeśli to coś pomoże:
Szczegóły błędu na stronie sieci Web
Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; InfoPath.2; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Sygnatura czasowa: Fri, 2 Jul 2010 11:39:31 UTC
Wiadomość: Błąd składni
Wiersz: 241
Znak: 8
Kod: 0
Identyfikator URI: http://www.filmweb.pl/
Determinacja moja nie ma końca. Problem ten pojawia się w przeglądarce IE, co nie zmiena faktu, że i tak chciałabym żeby problem ten został zlikwidowany....