Nie wiem, co się dzieje, ale nie mogę w żaden sposób oceniać filmów. Oddaję głos a po odświeżeniu strony oceny nie ma (tak jakbym w ogóle nie głosował). Ostatnio też mi się tak zdarzyło, gdy próbowałem zagłosować na "Star Trek", ale na następny dzień udało się.

Mam tak w każdej przeglądarce. Opera, IE i Mozilla. Może mi to ktoś wyjaśnić?

CritiX

Nie wiem o co chodzi, bo to pytanie do władz filmwebu (więc najwcześniej w poniedziałek ktoś Ci odpowie w co i tak wątpię), ale ostatnio zdarzyło mi się tak samo. DragonBall: Ewolucja oceniałem w sumie około 6 razy i za każdym razem ocena się nie zapisywała. Podobnie było z Adrenaliną 2. Ostatnio natknąłem się też na jakiś wątek przy filmie, gdzie jakiś użytkownik, również skarżył się na podobny problem.

CRANK

Pozostaje czekać na odpowiedź Siły Wyższej...

CritiX

Miałem tak tylko z dwoma filmami, przez parę dni. Potem przeszło.

użytkownik usunięty
CritiX

Ja też mam problem z ocenianiem filmów niektóre zapisuje ale po 5 próbach innych wcale. W ogóle ten serwis chodzi tak że aż się płakać chce.

CritiX

Też mam ten problem. U mnie ocena zapisuje się następnego dnia (jeżeli oczywiście ponownie zagłosuje).

użytkownik usunięty
Karma_Police

Również mam ten problem...dopiero na następny dzień mogę oddać głos.

Od wczoraj nie mogę oddawać głosów. Czekam (nie) cierpliwie do poniedziałku :/

_wojti_

Ja też mam ten problem. Od wczoraj próbuje zagłosować na film i nie mogę. A czasami jest tak że musze z pół godziny próbować żeby się dało. Trochę to już się robi denerwujące :(

użytkownik usunięty
CritiX

Witam,
Mam ten sam problem.
Ogólnie rzecz biorąc filmweb ma to do siebie, że na mojej przeglądarce (Opera) nie chce się do końca wczytać. Dajmy na to otwieram stronę z filmem w celu ocenienia. Wizualnie wszystko się wczytało, jednak przeglądarka jest innego zdania. Nic nie dają również próby wystawienia oceny. Z tym można było jednak sobie dosyć łatwo poradzić, wystarczyło przerwać wczytywanie strony i wszystko działało prawidłowo... aż do dzisiaj. Co ciekawe bez problemu można dodać film do ulubionych. W rezultacie mam ulubiony film bez oceny :)

CritiX

I ja zgłaszam ten problem.

CritiX

Mam ten sam problem, oddaję głos, odświeżam stronę i jest tak jakbym nie głosował. O co chodzi??

użytkownik usunięty
CritiX

Mam podobnie tylko - co ciekawe - nie mogę ocenić jedynie Wojny Światów. Pozostałe wchodzą. Dziwne...

Nam tak sam jak ja nie mogę ocenić Szybszego od błyskawicy od przedwczoraj próbuję i się nie dzieje

CritiX

Mam teraz jeszcze inny problem. Kliknąłem ocenę na jakimś bzdurnym filmie i zaraz chciałem ja zlikwidować. Jednak nie mogę tego zrobić. Próbowałem na stronie filmu i przez "twoje filmy".

Wielebny

chciałem ocenić małolaty u taty i po odświeżeniu strony ocena znika, a inne filmy mogę normalnie oceniać

qh4r18

Od dwóch dni nie da się w żaden sposób ocenić "Antychrysta". A władze FW jak zwykle niczego nie skomentują...

HerrFaustus

ocenić to się da, ale przy filmie ocena nie drga ani licznik głosów nie zlicza

CritiX

Mam dokładnie to samo przy "Zdarzeniu", ocena niby się zapisuje, ale po odświeżeniu strony znika, film się nie pojawia w ocenionych.

Arantxa

Czyli wszyscy mamy jakiś film którego nie można ocenić "na stałe" :/

KUNIQ

ja mam co najmniej dwa

GodFella

Już trzy - chyba czas na jakąś reakcję...

CritiX

I ja nie mogę :(

Viconia_Lolth

ja też nie moge :( zawsze przechodziło na drugi dzień, a teraz nie, próbowałem już ponad 50 razy ;/

Mnih

teraz jeszcze nie mogę zagłosować na Szybko i wściekle :(

Viconia_Lolth

Dołączam do grona 'niemogących oceniać'.
Czy ktoś się tym w końcu zajmie?

CritiX

Ja natomiast dalej nie mogę zlikwidować mojej oceny.

Wielebny

ja też od dwóch dni nie mogę oceniać!

dołączam się więc :)

pesman

Zauważyłem, że w większości wypadków nie da się zagłosować na te filmy na które jest największe zainteresowanie, czyli jest najwięcej wyświetleń. Czyżby przeciążenie serwera miało coś z tym wspólnego? Np. wczoraj w tv leciało "Wesele" i nie da się już ocenić. Dzisiaj "Kilerów 2-óch" i też nie mogę ocenić. A z nowości też się nie da ocenić akurat tych największych hitów.

HerrFaustus

ale niekoniecznie, bo np niedawno chciałem ocenić film 44 minuty i też nie mogłem. wskoczyło dopiero na drugi dzień i to po kilku próbach.

CritiX

Też mam taki problem, ale nie ze wszystkimi filmami...

Kamil0189

Ja już trzeci dzień nie mogę ocenić "Czekolady".

CupOfCoffee

"Anychryst" oraz "Idealny chłopak dla mojej dziewczyny" też nie wchodzą :((( masakra

CritiX

Ja mam podobnie. Dodatkowo zauważyłam, że jeśli miałam jakiś film zaznaczony, że chcę go obejrzeć to po obejrzeniu nie mogę go ocenić:/

użytkownik usunięty
CritiX

Wygląda na to, że u mnie już działa.

Nom u mnie też już zadziałało może naprawili

frycek49

Problem z glosowaniem zostal rozwiazany.

Kristof

Hej, a wiesz, czemu nie mogę ocenić odcinków z Wiedźmina na stronie http://www.filmweb.pl/f119350/Wied%C5%BAmin,2002/odcinki#odcinki ??

strzelec8

Ja również nie mogę oceniać filmów, ale wszystkich. Kiedy jestem zalogowana, te miejsce do głosowania w ogóle się nie wyświetla. Miałam tak już na starym filmwebie. Używam Opery.

CritiX

a ja mam taki problem ze przy wszystkich filmach pisze ze czeka na premiere i nie moge ocenic :/ jakim cudem skoro taki film z 2004 ktory w tv juz chyba z 5 razy lecial czeka na premiere :/

glow

a datę w systemie masz poprawną ? bo jeśli nie to może być tego przyczyna, a co do oceniania filmów ja też nie mogłem jakiś czas temu oceniać filmów ale po przeinstalowaniu przeglądarki działało już ocenianie

CooperPL

omg hahah pomogło, dzięki xD

CritiX

No i jeszcze ja nie mogę głosować od wczoraj na filmy. Ma ktoś podobny problem? pokazuje mi, że są błędy na stronie...

mielon

Jeśli to coś pomoże:
Szczegóły błędu na stronie sieci Web

Agent użytkownika: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; InfoPath.2; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Sygnatura czasowa: Fri, 2 Jul 2010 11:39:31 UTC

Wiadomość: Błąd składni
Wiersz: 241
Znak: 8
Kod: 0
Identyfikator URI: http://www.filmweb.pl/

mielon

Determinacja moja nie ma końca. Problem ten pojawia się w przeglądarce IE, co nie zmiena faktu, że i tak chciałabym żeby problem ten został zlikwidowany....

użytkownik usunięty
CritiX

a ja nie mogę ocenić osób , co jest do cholery?

mi zniknęła w ogóle możliwość oceny filmów :/

taynama

mi też;/ po prawej stronie jest tylko "ocena twoich znajomych" wtf??

MarveLLouSs

coś zmienili bo pod chrome nie widać możliwości oceny a już w firefoxie takowa jest

MarveLLouSs

u mnie to samo, a mam firefoxa...

Piciambeer

podbijam firefox. usniecie cookies nic nie daje.