ale czy tylko mnie się literki porobiły jak w jakimś najprostszym HTML-u a cała góra jest w jakimś wymiocinowo-
czarnym kolorze?

użytkownik usunięty
nikike

Wygląda kapitalnie !

!!!

użytkownik usunięty
nikike

teraz minimalizm króluje na salonach a minimalizm jest kapitalny !

Na pewno FW przyciągnie teraz masę młodych wykształconych z dużych miast.

użytkownik usunięty
nikike

Tak długo ja nie będą oceniać wszystkiego na 7-8 jak to robi 90% ludzi tutaj to ok : D

No raczej będą.

użytkownik usunięty
nikike

szkoda.

użytkownik usunięty

minimalizm nie jest kapitalny, zwłaszcza w spodniach. wygląd jest tandetny i zostanie taki mimo naszego przyzwyczajenia

użytkownik usunięty

Strona ma być przede wszystkim funkcjonalna i ergonomiczna czyli powinna cechować się prostotą i intuicyjnością. Minimalizm wpisuję się w to bardzo dobrze.

użytkownik usunięty

Aha, fw na którym nic nie działa jak trzeba jest nagle funkcjonalny i ergonomiczny? Ciekawe bo ja widzę że nic tu teraz do siebie nie pasuje i w ogóle ciężko cokolwiek znaleźć.

użytkownik usunięty

Zgadzam się, błędów na stronie jest masa i dla mnie to mogli by nie ruszać wyglądu po tym z bodajże 2011 roku, w którym wszedł ten cały nowy design i zająć się łataniem owych dziur i dodaniem kilu opcji. Nie twierdzę że strona nagle zmieniła się w króla ergonomii, ale że nastąpił postęp w tej kategorii. Przykładowo pasek wyszukiwania jest teraz większy i jest bardziej na środku co ułatwia jego użytkowanie. Wyniki też są większe i czytelniejsze. Tak samo z paskiem nawigacyjnym. Przejrzystość to jeden z elementów ergonomii.

Najlepsze jest to, że mam wrażenie, że przygotowali tylko kolorystykę i logo, a resztę wyrwali i przekopiowali z oryginalnej szaty graficznej, więc trochę to wygląda jak jakiś zin o grach wrzucany na płytkę w tanim pisemku.

nikike

To jest jak jakieś demo. Wiele opcji jest w starej kolorystyce. Na stronie pojawiły się nowe błędy. Nikt tego nie testował. Mam się cieszyć?

TAURI_3

Masz się "przyzwyczaić a po paru miesiącach zapomnieć że było coś innego".

nikike

no ale ja tu jestem od 10 lat to jak mam się przyzwyczaić do takiego kału? ; ( jestem staroświecki, nie umiem. będzie mnie to gwałcić w oczodół przez resztę życia?

Mihau2D

Masz racje. Straszny syf!

Mihau2D

Ja tylko cytuję właściciela FW.

nikike

Właściwie to cytujesz jednego z moderatorów,którzy mają zwyczaj popierania wszystkiego,co ta strona robi.

wazka16

No to akurat mówił właściciel.

nikike

Tym gorzej....