ale czy tylko mnie się literki porobiły jak w jakimś najprostszym HTML-u a cała góra jest w jakimś wymiocinowo-
czarnym kolorze?
Tak długo ja nie będą oceniać wszystkiego na 7-8 jak to robi 90% ludzi tutaj to ok : D
minimalizm nie jest kapitalny, zwłaszcza w spodniach. wygląd jest tandetny i zostanie taki mimo naszego przyzwyczajenia
Strona ma być przede wszystkim funkcjonalna i ergonomiczna czyli powinna cechować się prostotą i intuicyjnością. Minimalizm wpisuję się w to bardzo dobrze.
Aha, fw na którym nic nie działa jak trzeba jest nagle funkcjonalny i ergonomiczny? Ciekawe bo ja widzę że nic tu teraz do siebie nie pasuje i w ogóle ciężko cokolwiek znaleźć.
Zgadzam się, błędów na stronie jest masa i dla mnie to mogli by nie ruszać wyglądu po tym z bodajże 2011 roku, w którym wszedł ten cały nowy design i zająć się łataniem owych dziur i dodaniem kilu opcji. Nie twierdzę że strona nagle zmieniła się w króla ergonomii, ale że nastąpił postęp w tej kategorii. Przykładowo pasek wyszukiwania jest teraz większy i jest bardziej na środku co ułatwia jego użytkowanie. Wyniki też są większe i czytelniejsze. Tak samo z paskiem nawigacyjnym. Przejrzystość to jeden z elementów ergonomii.
Najlepsze jest to, że mam wrażenie, że przygotowali tylko kolorystykę i logo, a resztę wyrwali i przekopiowali z oryginalnej szaty graficznej, więc trochę to wygląda jak jakiś zin o grach wrzucany na płytkę w tanim pisemku.
To jest jak jakieś demo. Wiele opcji jest w starej kolorystyce. Na stronie pojawiły się nowe błędy. Nikt tego nie testował. Mam się cieszyć?
no ale ja tu jestem od 10 lat to jak mam się przyzwyczaić do takiego kału? ; ( jestem staroświecki, nie umiem. będzie mnie to gwałcić w oczodół przez resztę życia?
Właściwie to cytujesz jednego z moderatorów,którzy mają zwyczaj popierania wszystkiego,co ta strona robi.