Odbierając z powiadomień wiadomość z komentarza pod tytułem wyświetla mi się takie coś.
"Nie znaleziono strony o podanym adresie."
Muszę wchodzić w to manualnie czyli film/osoba/komentarz pod filmem.
Dzieje się to samo w przypadku komentowania quizów i ogólnie wszystkiego gdzie zamieszczę swój post.
Naprawcie to, z góry dziękuje.
Też to jakiś czasu temu miałem, ale wejście w komentarze pod oceną filmu już mi działa, natomiast Quizy dalej tak mają.
Co ciekawe bez problemu wyświetla się strona komentarzy quizowych gdy kliknę powiadomienie o polubieniu przez kogoś mojego udziału w tym quizie...
Nie zauważyłam właśnie przy czym ale raz wchodzę normalnie w te komentarze a raz wyświetla się błąd :P To pewnie wina wyniku tego quizu XD
W takim razie funkcja powinna paść całkowicie, wtedy nikt by tego wyniku już nie podglądał - komentował :P
Stifler, wiesz co, jak już zebrała się ekipa z zielonego jeepa od bereł, lanc i berdyszy to może zaspamujmy ten mój temat, i tak nikt tego nie.czyta:-D
Jak nie można jak wszystko można i wszystko się da:P Ja bym chciała dla zgrywu różowego jeepa i co nie będzie :P
No bo się zgrywam z tym różowym :-P chyba musiałabym byc mocno do tytułu żeby taki chcieć:-P najbardziej to chciałabym kameleonka zajebiaszczo to wygląda o albo coś w tym stylu https://youtu.be/XgREe7TSXYg nawet wiem jaki motyw byłby na moim hihi
Ale faza, ja to wiem co by było na moim;-)
Policja: właśnie ścigamy czerwonego sedana... Yyyyy niebieskiego... Yyyy zaraz jaki kuwra to był kolor?!:-D
Hihi niebieski i czerwony cosik mi to mówi:-P no i oczywista oczywistość co by było u Ciebie hihi
Niezła faza z tą policją haha
Tylko wiesz Monti każda legenda ma jakieś głębsze dno o jednych piszą, że coś potrafią a o innych, że kurde troszkę im nie wychodzi XD
Najprościej, to jest wejść w zepsuty link - niech się wyświetli z błędem, kliknąć na pasek adresu i od spacji po numerze komentarza (razem z nią) wszystko skasować do końca do prawej i "hit enter" ;)
Gotowe!