Odbierając z powiadomień wiadomość z komentarza pod tytułem wyświetla mi się takie coś.
"Nie znaleziono strony o podanym adresie."

Muszę wchodzić w to manualnie czyli film/osoba/komentarz pod filmem.
Dzieje się to samo w przypadku komentowania quizów i ogólnie wszystkiego gdzie zamieszczę swój post.

Naprawcie to, z góry dziękuje.

WujekChu1ek

Też to jakiś czasu temu miałem, ale wejście w komentarze pod oceną filmu już mi działa, natomiast Quizy dalej tak mają.

Co ciekawe bez problemu wyświetla się strona komentarzy quizowych gdy kliknę powiadomienie o polubieniu przez kogoś mojego udziału w tym quizie...

Montago

Ciągle jakieś błędy, ja już tak dłużej nie wytrzymie:-P

WujekChu1ek

To kara za bloga nie związanego z filmem. Będzie coraz gorzej dopóki go nie usuniesz.

Montago

Nie zauważyłam właśnie przy czym ale raz wchodzę normalnie w te komentarze a raz wyświetla się błąd :P To pewnie wina wyniku tego quizu XD

nina2001

W takim razie funkcja powinna paść całkowicie, wtedy nikt by tego wyniku już nie podglądał - komentował :P

Montago

Wiesz najważniejsze osoby to widziały i pójdzie to dalej jak każda legenda :P

nina2001

Widać taki już mój los, że ciągle o mnie tu legendy powstają :D :P

Montago

Stifler, wiesz co, jak już zebrała się ekipa z zielonego jeepa od bereł, lanc i berdyszy to może zaspamujmy ten mój temat, i tak nikt tego nie.czyta:-D

WujekChu1ek

Haha zielonego Jeepa a jak wole w innym kolorze to co :P

nina2001

Mój temat, ja wybieram kolor. Poza tym tekstów piosenek nie można zmieniać, bo tak i chu1:-P

WujekChu1ek

Jak nie można jak wszystko można i wszystko się da:P Ja bym chciała dla zgrywu różowego jeepa i co nie będzie :P

nina2001

Nawet nie lubisz różowego koloru...

WujekChu1ek

No bo się zgrywam z tym różowym :-P chyba musiałabym byc mocno do tytułu żeby taki chcieć:-P najbardziej to chciałabym kameleonka zajebiaszczo to wygląda o albo coś w tym stylu https://youtu.be/XgREe7TSXYg nawet wiem jaki motyw byłby na moim hihi

nina2001

Ale faza, ja to wiem co by było na moim;-)

Policja: właśnie ścigamy czerwonego sedana... Yyyyy niebieskiego... Yyyy zaraz jaki kuwra to był kolor?!:-D

WujekChu1ek

Hihi niebieski i czerwony cosik mi to mówi:-P no i oczywista oczywistość co by było u Ciebie hihi

Niezła faza z tą policją haha

Montago

Tylko wiesz Monti każda legenda ma jakieś głębsze dno o jednych piszą, że coś potrafią a o innych, że kurde troszkę im nie wychodzi XD

nina2001

Monti firmy zott:-D

WujekChu1ek

Dokładnistycznie :P Chyba tak to leciało :P

nina2001

Oj tam, nie musi idealnie "wychodzić", ważne żeby dobrze "wchodziło" :P :D

Montago

Palec do nosa zawsze dobrze wchodzi :-P

nina2001

Do anusa także, nauczmy się nazywać rzeczy po imieniu:-P Aż puściłem bączka ze śmiechu:-D

WujekChu1ek

Haha:-D:-D:-D:-D padłam teraz ze śmiechu ale bączka NIE puściłam:-P

WujekChu1ek

Hehe... https://s1.gifyu.com/images/Wujek-w-akcji_Niebezpieczenstwo_Gazy-bojowe.jpg

Montago

;-)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Trudno jddnoznacznie stwierdzić, poza tym twój kłiz jest za trudny a ja za głupi;-)

użytkownik usunięty
WujekChu1ek

W zasadzie powinno być samo a, bez możliwości wyboru.

a) Ktośtam
b) Ktośtam (ten sam)
c) Ktośtam (itd)
d) Ktośtam (itp)

WujekChu1ek

Najprościej, to jest wejść w zepsuty link - niech się wyświetli z błędem, kliknąć na pasek adresu i od spacji po numerze komentarza (razem z nią) wszystko skasować do końca do prawej i "hit enter" ;)
Gotowe!

WujekChu1ek

Mam cały czas to samo.

WujekChu1ek

Również to mam