Dlaczego do filmografii Ty'a Penningtona, Prestona Sharpa, Tracy Hutson, Constance Ramos, Paige Hemmis, Eda Sandersa (III), Eduardo Xola, Paula DiMeo i Michaela Moloney nikt dodał jeszcze programu "Dom nie do poznania"? Do przecież dzięki niemu stali się naprawdę znani i lubiani. Brakiem w ich filmografii zostali przez Filmwebowiczów skrzywdzeni. Ktoś powinien to jak najszybciej naprawić.
W takim wydaniu mortadeli nie jadłam jeszcze.
A ten sos to jak robiony? Jakie proporcję?
Hmm, moja mama nie robiła gołąbków z mielonym mięsem tylko z tym:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbtxgcxIRTYGuKJXz4SO2gRYI4 1n6sYuQMxPgI0giE8fSXjyvp
Ale jak podtuczysz gołąbki to potem masz pyszny rosołek :P
Proporcje jak w szpitalu gdzieś za Uralem - czyli na oko ;p
Przeważnie musztarda i keczup po połowie i potem trochę śmietany i trochę majonezu na dodanie sosowi "kremowości".
Serio? :O
Gołąbki z kiełbasą, pepperoni? A to musiały być pyszne, mnie by pewnie oczarowały! Daj mi adres mamy, to pójdę uśmiechnę się , zrobię wielkie cielęce oczy ;) i może nakarmi takimi gołąbkami takiego przybłędę ;D
Rosołek albo z kurki, albo z jakiegoś większego zwierzaczka ;)
A śmietana słodka czy kwaśna?
Haha ;)
Ale wyskoczyles :)
Przeciez to jest metka na zdjęciu.
Moja mama jeszcze by mowila ,,bierz, bierz" :D
Z kurki tez :)
Mój tata ma gołębie pocztowe wiec najczesciej rosołek był z gołebi :)
Słodka to jest proszę Pani śmietanka, a śmietana jest jedna i zazwyczaj kwaśna ;)
https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Amietana
B)
To nie ja wyskoczyłem, że pepperoni, tylko wujek Gugiel tak powiedział jak go tym zdjęciem zapytałem. No ale jak metka, to OK. Tylko czy nie lepiej zwykłe wieprzowo-wołowe mielone?
To, że "Dom nie do poznania" nie jest filmem, to nie jest w tym przypadku istotne. Jeśli jakiś aktor czy ktokolwiek inny stał stał się znany dzięki jakiemus show czy czemuś w tym stylu, a ten program nadal trwa i stamtąd ten ktoś jest najbardziej znany, to ta pozycja powinna znaleźć się w serwisie. W tym wypadku zaś jest to absolutnie konieczne. Taka jest prawda i nie ma co nad tym dyskutować. Mam nadzieję, że Filmwebowicze się tym zajmą.