Witam,

szukalem na forum podobnego tematu, ale nie znalazlem, takze pozwolilem sobie otworzyc nowy.

Bardzo brakuje mi jednej opcji na filmwebie - mianowicie dodania swojego komentarza, na takiej zasadzie jak oceny filmu, a wiec tak, by ta byla wyswietlana na stronie glownej filmu, ale tylko dla konkretnego uzytkownika.

Po co to? Np: czesto ogladam filmy do obejrzenia z jakiegos konkretnego powodu, motywu. Wyszukuje ten film na filmwebie, zaznaczam, ze chce go obejrzec w przyszlosci, ale tak sie sklada, ze siegam do niego za pol roku, rok, 3 lata. W tym czasie dochodzi taki natlok nowych informacji, filmow, ze taka dodatkowa informacja, "zapisana na marginesie", bardzo by pare rzeczy ulatwila.
Zastosowan takiej opcji pewnie tyle, ile uzytkownikow. Niemniej jednak, nie mam watpliwosci, ze nikomu by cos takiego nie zaszkodzilo, wiele pracy nie kosztowalo, a znacznie poszerzylo funkcjonalnosc tego portalu.

Licze na konstruktywna dyskusje.

Pozdrawiam.

kuba_ag

Istnieje taka opcja,jeśli myślimy o tym samym.
Przy filmie można dodać do obejrzanych czy jakoś tak i póżniej w wiadomościach filmweb wyszukuje ci gdzie i kiedy możesz obejrzeć dany film :)

KSajko989

Nie, mi nie o to chodzi. Ja pisalem opcji dodatkowego komentarza, opisu, widocznego tylko dla uzytkownika piszacego, w ktorym mozna by zapisac jakies swoje drobne notatki.