Witam Chciałbym zgłosić kolejne błędy tego portalu , polegające one na tym że
1 Klikam na swój awatar i przez chwile pojawia mi sie zaloguj sie , i na chwile znika mi mój awatar i mał białe tło . Czasami Zaloguj sie pojawia mi sie też jak klikam w dowolnego znajomego na prif np Szczenie . Pragnę zaznaczyć że na prif gadam z wieloma bardzo osobami i też mi Zaloguj sie pojawia .
I moje pytanie brzmi
O co tu chodzi że pojawia sie gdy klikam na swój awatar zaloguj sie ? I czemu mi czasem awatar znika ??
2
Umieściłem na blogu swoim w notatce Star wars martwe utwór Anakin Betrayal aby sw uczcić . Teraz z jakiejś przyczyny mam tam
''Niech sw pozostanie w naszej pamięci ;;
Zaś sam utwór mi zniknął
I o o co tu chodzi ?
Chciałbym by ktoś z szefostwa portalu sie odniósł do tych problemów . I prosze o naprawienie tych problemów
I do użytkowników pytanie ; Ma ktoś z was takie problemy ?? . Jak tak to śmiało dajcie znać .
"I o co tu chodzi?"
Chodzi o to, żebyś nauczył się pisać, to po pierwsze.
A po drugie, nikogo z włodarzy portalu nie obchodzą problemy użytkowników. Obudź się w końcu.
________
"Chciałbym by ktoś z szefostwa portalu sie odniósł do tych problemów"
Analogiczna sytuacja: a ja chciałbym, żebyś usunął konto. Nic z tych rzeczy się niestety nie wydarzy.
''A po drugie, nikogo z włodarzy portalu nie obchodzą problemy użytkowników. Obudź się w końcu''
Jakby to co mówisz było prawdą to administracja NIE zareagowała by ,na me wcześniejsze zgłoszenie odnośnie błędu do tego portalu . A szybko zareagowali i już problem znikną
''Chodzi o to, żebyś nauczył się pisać, to po pierwsze.''
Nie zrozumiałeś mego pytania . Chodziło o to czy ktoś z użytkowników ma te same problemy
Doskonale rozumiem pytanie, więc spieszę z odpowiedzią, że ja nie mam takich problemów. I przydałaby ci się nauka polskiego, bo twoje komentarze wołają o pomstę do nieba pod względem gramatyki i interpunkcji. Na ten przykład kto to widział stawiać kropki, uprzednio wstawiając spację? Zaś odnośnie włodarzy portalu to miałem głównie na myśli to, że prędzej kaktus mi na głowie wyrośnie, niż osobiście pofatygują się komuś odpisać na forum.
''I przydałaby ci się nauka polskiego, bo twoje komentarze wołają o pomstę do nieba pod względem gramatyki i interpunkcji.''
To uważasz że jakikolwiek nauczyciel w szkole na uczelni , zwraca uwage na pisownie w komentarzach w necie ?? Jak tak to JESTEŚ w dużym kolosalnym błędzie . Nauczyciele w szkołach na na uczelni mają to delikatnie mówiąc gdzieś .
Nie ma takiego nauczyciela w szkole czy na uczelni, by zwracał uwage na pisownie w komentarzach w necie .
Nie pisałem nic o uczelni, ani nauczycielach, a tym bardziej szkole, więc opamiętaj się i czytaj ze zrozumieniem, bo z tym też masz najwidoczniej problem. Z perspektywy każdego normalnego użytkownika twoje komentarze są strasznie nieczytelne, momentami bez ładu i składu i rażą wszelkiej maści błędami. Chyba masz gdzieś poprawną pisownię, tylko się potem nie dziw, że inni zwracają na nią uwagę, bo wyglądają tak, jakby pisało je 5-letnie dziecko. Nie pisałem również nic o tym, jakby zareagował nauczyciel na wypociny w internecie, ale to już chyba wyższa szkoła jazdy i zaraz pewnie dopowiesz sobie kolejne niestworzone historie i słowa, których nie napisałem.
Pisze ci to na serio .Nie ma takiego nauczyciela w szkole czy na uczelni, by zwracał uwage na pisownie w komentarzach w necie . Reforma edukacji w Polsce nie dotyczy , zwracanie uwagi na pisowni w necie .
Na informatyce NIE uczy sie pisownii w necie ani na języku polskim .
Czy ja pisałem coś o nauczycielach, informatyce i jakiejkolwiek szkole?
Człowieku, ty nawet nie potrafisz zrozumieć, co do ciebie piszę.
Jeśli na serio tak uważasz to nie wiem czemu , w mym wątku piszesz cokolwiek .Drażni cie to nie pisz nic do mnie w tym wątku
Sprawdzam, czy da się podjąć z tobą jakąkolwiek sensowną polemikę.
Wyszło na to, że jednak nie, bo to jak gadanie do ściany.
''Sprawdzam, czy da się podjąć z tobą jakąkolwiek sensowną polemikę.''
To idąc twoim tokiem myślenia w necie wypada zwracać na takie bzdety uwage ? Jak tak to mylisz sie
I jak sobie wyobrażasz korektę interpunkcji i gramatyki polskiego po przez pisanie w necie geniuszu ??
Zostaw najlepiej takie typu mądrości dla swych dzieci jeśli wogóle kiedyś je miał będziesz .
Gdybyś miał minimum szarych komórek to wiedziałbyś, że ludzie zwracają uwagę nawet na najmniejszą pierdołę, ale to już zależy, jak ktoś jest bardzo uczulony na głupotę w internecie. Gdybym miał cię uczyć, a nie mam takiego zamiaru, to wskazałbym dokładnie wszystkie twoje błędy i napisał, jak masz je poprawić, aby się one nie powtarzały. Zwróciłem jedynie uwagę, że piszesz nieczytelnie, a wnioski wysuń sobie sam.
Tracisz czas że twe uwagi do mnie trafią , zachowaj te mądrość dla swych dzieci jeśli wogóle je miał będziesz .
''ludzie zwracają uwagę nawet na najmniejszą pierdołę''
Internet NIE jest od zwracania uwagi za to prawdziwe życie tak .
Jak będę miał dzieci postaram się, aby wyrosły na porządnych ludzi, a nie parobków twojego pokroju, co piszą piąte przez dziesiąte i trafia do nich tylko 1% wypowiedzi.
Ciekawe tylko czy będziesz miał w tej logice poparcie swej żony .
Napisałem ci prawde .
Jeżeli NIE zważywszy na swą żone taką metodę wychowawczą zastosujesz , to zażąda z tobą rozwodu i dzieci ci zabierze . I skończy sie tym że dzieci będziesz mógł co drugi weekend je widzieć .
Naprawde myślisz że jaka kolwiek dziewczyna chciała by mieć za męża maniaka pisownii ??
Takich dziewczyn NIE ma a jeśli jakaś sie trafi taka , to jest stanowi to 3% . I takie małżeństwo długo nie trzyma , zażąda z tobą rozwodu i dzieci ci zabierze .
''Dorośnij... ''
Zabłysnąć ci sie NIE udało . I po twych wypowiedziach wiem już że zaliczasz sie do rocznika dwa tysiące więc dzieckiem jesteś ty tylko .
On ma problemy z samym sobą. Jego wpisy to jakiś mieszany bełkot, z którego nic nie wynika... Widać, że jego intelekt jest na poziomie zerowym ;)
''On ma problemy z samym sobą''
Jakby to było prawdą co bredzisz to byłbym, umieszczony w zakładzie psychiatrycznym . A wcale tam mnie NIE MA mieszkam sobie spokojnie w jednym z bloków w Warszawie .
''Jego wpisy to jakiś mieszany bełkot,''
Postaraj sie o prace w której ze szkół czy uczelni,jako nauczyciel do trenowania postów internetowych . Choć szanse by cie przyjęto jest jak śnieżna zima sroga zima w Polsce . Tego NIE ma u nas od lat
''Widać, że jego intelekt jest na poziomie zerowym ;)''
Twój intelekt nawet do 100 % NIE sięga tylko masz same O i jeszcze raz O
Nie zawracaj mi już głowy takimi nonsensami. Skończyłem z tobą dyskusję. A i tak (choćby w tym temacie) widać, że inni uważają cię za osobę niedorozwiniętą umysłowo i mają z ciebie bekę. Prawie każdy twój post jest o treści: "nie baw się w polonistę". Błąd, jak błąd... Każdemu może się zdarzyć jakaś literówka, ale z tego twojego bełkotu wynika, że jesteś osobą niedojrzałą...
''Nie zawracaj mi już głowy takimi nonsensami. ''
To ty jeszcze sie nie nauczyłeś że w necie taki tekst NIE działa ??