Pisałam to już w jednym z tematów ale dodaję jeszcze raz, żeby zostało zauważone. Przy nowej punktacji po 0,5 punktu za osobę przy nieparzystej liczbie osób system nie liczy "połówek" i zaniża liczbę punktów. Np przy 3 osobach dodanych do obsady przy nicku pojawia się 1 punkt. Tak chyba nie powinno być
Tym bardziej że przy jednej dodanej osobie punktu wcale nie ma...to na pewno jest nie jest sprawiedliwe.
Ja mam pytanie odnośnie nowej punktacji! Miało to wejść od marca, to czemu dalej jest tak jak było? Kiedy to się w końcu zmieni? Pzdr!
TZN. JAK?? nowa punktacja miała byc przedewszystkim dla werów a nie dla dodających
wlasnie zauwazylam ze funkcjonuje :/ za 3 osoby w obsadzie dostałam tylko 1 pkt, zawyżanie powinno być na korzysc uzytkownika, jak tak dalej pojdzie to wszyscy zaczna zostawiac obsady...
system punktow (połówek) zostanie w ciagu najblizszych tygodni dopracowany. moge Ci napisac, ze wszystkich system trakuje tak samo - nie wiem czy pocieszenie to jest, ale w kazdym razie chyba to ze utnie 0,5 nie jest takie najwazniejsze .. prosze cierpliwie poczekac
mnie jak narazie pocieszyles...
"Cierpliwość jest podporą słabych, niecierpliwość ruiną mocnych"-bardzo fajne zdanie, nie ma co..