Mam do moderatorów filmwebu prośbę. Skoro nie ma możliwości przeglądania ocenionych ludzi kina, to moglibyście mi wysłać w formie worda, exela lub notatnika na email listę ocenionych przeze mnie osób, a jeżeli to nie problem to również jaką im wystawiłem ocenę. Będę dozgonnie wdzięczny.

konradpolska

Chyba śnisz, że do czegoś takiego dojdzie i będą sobie dupę jednym użytkownikiem zawracać...

WujekChu1ek

Ludzka naiwność jednak nie zna granic.

konradpolska

Włożyłem dużo wysiłku w tworzenie tej listy osób, a tym samym w funkcjonowanie filmwebu, więc naprawdę mi zależy by jej nie stracić.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ZSGifMan

Jemu przecież chodzi o te całościowe oceny, które teraz ostatecznie usunęli - no to nie dziwne, że ich nie ma na jego profilu. Przecież o ich odzyskanie właśnie błaga.

Marac

To ja miałem takich całościowych 12.500!!!
Jak pisałem ze 2-3 lata temu, to się wszyscy śmiali wtedy z politowaniem...

Stracone na zawsze!
Mnie się wyświetla teraz ocen 9(!), które klikałem wtedy jak zmienili całościowe na tzw. "profesje" i się szybko zorientowałem, że klikanie w nie kasuje mi tamte!

ZSGifMan

No właśnie. Teraz też masz na swoim profilu zero ocen ludzi kina. :)

Może Tobie się wyświetlają - ja widzę pustą stronę.

Marac

U mnie działa, pokazuje te marne 9 osób:

https://drive.google.com/file/d/1xE_xTNhwwjBitwspIHzbKMaIpmmvqgu2/view?usp=shari ng

a po wejściu w oceny też wyświetla, tylko rozpieprza po całej stronie jakieś duble:

https://drive.google.com/file/d/1CJwILVFyTHG1NUlU92_8TQSUxcxbugbF/view?usp=shari ng

Filmowe DNO...

ZSGifMan

Wszedłem u siebie na tę stronę z ocenami aktorów. Ja prdl... jakie gówno.
8-O

Marac

Ale czym jest to dziewięć przy dwunastu TYSIĄCACH!?

ZSGifMan

Tylko na stronie konkretnego aktora jest ogólna ocena, strona profilowa nic nie pokazuje. Chciałbym chociaż mieć listę osób które oceniłem nawet bez ocen, wtedy mógłbym chociaż sprawdzić jaką im wystawiłem ocenę.

konradpolska

Wiem doskonale o co Ci chodzi, bo jak pisałem mnie też okradli z tych ocen, jeszcze niby gdzieś tam są, ale tylko czekać jak je skasują...

konradpolska

A po co to wogole oceniać? Szkoda czasu.