Jak w temacie, zapomniałem hasła, a przy resetowaniu go wyświetla mi się komunikat, że link aktywacyjny został wysłany. Ten jednak nie doszedł od kilku dni. Pomoże ktoś?
Dzięki za pomoc :) Sytuacja się aktualnie o tyle zmieniła, że przy próbie resetowania hasła wyświetla się komunikat, że na podany adres został wysłany już link do resetowania. Jednakże w dalszym ciągu nic nie doszło.
Takie hasła powinny dochodzić na maila maksymalnie 5-30 min a nie parę dni, ponieważ wysyłane są one automatycznie;)
Niestety, sytuacja jest na tyle beznadziejna, że owe konto nie jest połączone z kontem google, ani facebookiem :)
Ciesz się, że nie jest powiązane z twarzoksiążką, bo byś pewnie hasła już nie odzyskał...Ktoś kiedyś miał taki właśnie problem... 2 różne emaile i styka.
:D
No, więc...
To
...
hasło
...
było
...
w
...
zapisanych hasłach w przeglądarce :[]
Nieźle, co?
Ja powiedziałem tylko gdzie wejść i jak je odczytać
i w wyniku tego szlachetnego czynu...
... zostałem bohatełem ;D w oczach niewiasty!
P.S.
Nieraz zadziwiające jak łatwo można pomóc komuś i w jaki prosty sposób go uszczęśliwić.
Niesamowite jest to, że ludzie tego nie wiedzą, iż są tam zapisane hasła:P
Edit. Czy lanca twa została sowicie wypolerowana w nagrodę??:P
;D
Dziewoja zamieszkuje królestwo odległe o pięćset pacierzy i jest we władaniu innego pana, który zniewolił ją całkowicie swymi zaklęciami :(
Będę musiał polerować sam ;)
albo lepiej zlecę giermkowi ;p
Dopiero zauwazyłam Twoj komentarz. :)
No co Ty z fb nigdy bym tu konta nie połaczyla. Mam z kontem google połączone ale czesto nie moge sie przez nie zalogowac na fw, wywala mnie czasem z 10 razy.
No hej, udało mi się zalogować. Nie do końca wiem, jak to się stało, ale dziękuję wszystkim za dobrą wolę i chęć pomocy :D