co to za poroniony pomysł na umieszczenie wielkiego przycisku play na plakatach? wygląda to tragicznie, a poza tym jak ktoś chce sobie obejrzeć trailer to włącza na yt, a nie tym marnym playerze

Fen_filmweb

Jakiś debil się nudzi. Na pewno z ich punktu widzenia ma to sens, dla mnie jest to kolejny krok w kierunku uczynienia FW miejscem dyskomfortowym i nieprzyjaznym. Akurat nie uznaję oglądania zwiastunów, a rzut oka na plakat miał dla mnie ogromne znaczenie. Teraz plakaty gorszej jakości są nieczytelne.

Fen_filmweb

dlaczego wszystkie zmiany na filmwebie są zmianami na gorsze? XD

Herushingu

Po za tym, dodają miliony nowych drobiazgów, zamiast popracować u samych podstaw portalu gdzie są największe potrzeby techniczne...

Paratrooper

Ale do tego musieliby posiadać umiejętności techniczne. A zamienić ikonki na robione w Paintcie to żadna sztuka.

Herushingu

życie...

Fen_filmweb

Zawsze jak wchodzę na stronę jakiegoś filmu, to pierwsze co - wchodzę na plakat! Teraz wyskakuję mi zwiastun, który cholera jest niżej. Nie mam pojęcia czemu ma to służyć ... Z resztą , oglądanie tutaj zwiastunów to tragedia.
Chyba chcieli unowocześnić filmweb. Webmaster filmwebu chciał się pochwalić , że potrafi zrobić takie cudo. Wiecie, taka ikonka to godziny pracy, a ile linijek kodu!
Żałosne...

Fen_filmweb

Też nie rozumiem po co umieszczać przycisk playera na plakacie. Przecież to wygląda gorzej. Po co robić zmiany na siłę? Nikomu się to nie podoba w tym również mi i chciałbym, żeby usunęli ten przycisk z plakatu, żeby po wejściu w dany film cały plakat był widoczny. Naprawdę ta zmiana nie ma sensu, ponieważ na zwiastun można kliknąć niżej. Dlaczego czynicie tę stronę coraz gorszą?

Fen_filmweb

Dokładnie.

Tym bardziej, że obok jak byk jest przycisk "zobacz zwiastun", a jeszcze niżej zwiastuny. Nasrane zwiastunami na całą stronę.

Ale kolesie z FW już dawno stracili styl. Aż mi się pisać o tym nie chce.

Fen_filmweb

Popieram. Tylko co z tego, my popsioczymy, a oni tylko to przeczekają i tak nic z tym nie zrobią...

kRis

Niestety, pewnie tak będzie. Jak zwykle zresztą. Co z tego, że nikomu się to nie podoba? Przecież oni tworzą tę stronę dla siebie i mają w nosie zdanie innych użytkowników. To typowy przykład olewania nas. Teraz żeby wejść w plakat muszę zjechać na sam dół i kliknąć w opcję zobaczenia więcej plakatów, a przecież do niedawna był wygodniejszy sposób. Wystarczyło kliknąć na plakat i się nam powiększał przy czym można było przeglądać pozostałe plakaty. W wersji mobilnej nawet nie ma możliwości przeglądania plakatów. Czymś takim wprowadzają utrudnienia korzystania z tej strony.