co to za poroniony pomysł na umieszczenie wielkiego przycisku play na plakatach? wygląda to tragicznie, a poza tym jak ktoś chce sobie obejrzeć trailer to włącza na yt, a nie tym marnym playerze
Jakiś debil się nudzi. Na pewno z ich punktu widzenia ma to sens, dla mnie jest to kolejny krok w kierunku uczynienia FW miejscem dyskomfortowym i nieprzyjaznym. Akurat nie uznaję oglądania zwiastunów, a rzut oka na plakat miał dla mnie ogromne znaczenie. Teraz plakaty gorszej jakości są nieczytelne.
Po za tym, dodają miliony nowych drobiazgów, zamiast popracować u samych podstaw portalu gdzie są największe potrzeby techniczne...
Ale do tego musieliby posiadać umiejętności techniczne. A zamienić ikonki na robione w Paintcie to żadna sztuka.
Zawsze jak wchodzę na stronę jakiegoś filmu, to pierwsze co - wchodzę na plakat! Teraz wyskakuję mi zwiastun, który cholera jest niżej. Nie mam pojęcia czemu ma to służyć ... Z resztą , oglądanie tutaj zwiastunów to tragedia.
Chyba chcieli unowocześnić filmweb. Webmaster filmwebu chciał się pochwalić , że potrafi zrobić takie cudo. Wiecie, taka ikonka to godziny pracy, a ile linijek kodu!
Żałosne...
Też nie rozumiem po co umieszczać przycisk playera na plakacie. Przecież to wygląda gorzej. Po co robić zmiany na siłę? Nikomu się to nie podoba w tym również mi i chciałbym, żeby usunęli ten przycisk z plakatu, żeby po wejściu w dany film cały plakat był widoczny. Naprawdę ta zmiana nie ma sensu, ponieważ na zwiastun można kliknąć niżej. Dlaczego czynicie tę stronę coraz gorszą?
Dokładnie.
Tym bardziej, że obok jak byk jest przycisk "zobacz zwiastun", a jeszcze niżej zwiastuny. Nasrane zwiastunami na całą stronę.
Ale kolesie z FW już dawno stracili styl. Aż mi się pisać o tym nie chce.
Niestety, pewnie tak będzie. Jak zwykle zresztą. Co z tego, że nikomu się to nie podoba? Przecież oni tworzą tę stronę dla siebie i mają w nosie zdanie innych użytkowników. To typowy przykład olewania nas. Teraz żeby wejść w plakat muszę zjechać na sam dół i kliknąć w opcję zobaczenia więcej plakatów, a przecież do niedawna był wygodniejszy sposób. Wystarczyło kliknąć na plakat i się nam powiększał przy czym można było przeglądać pozostałe plakaty. W wersji mobilnej nawet nie ma możliwości przeglądania plakatów. Czymś takim wprowadzają utrudnienia korzystania z tej strony.