Co jest ???? Mam nick Aragorn i dostałem za aktywność 6 punktów i spox mi się podoba tylko że jak wpisałem w wyszukiwarce swój nick to znalazło drugiego użytkownika o identycznym nicku i chociaż nie miał nic w aktywnośći kompletnie nic ma 6 punktów za aktywność. TAK SAMO JAK JA !!!! To znaczy że ja się poce i szukam różnych materiałów a On ma punkty tylko dlatego że ma takim sam nick ???? Zróbcie coś z tym

Aragorn

Kiedyś na FW dawano punkty za głosowanie na filmy czy udzielanie się, więc te 6 punktów pewnie w taki sposób uzbierał.

Albertino

A to, że ktoś ma 6 punktów i nazywa się Aragorn tak jak Ty to po rpostu zwykły przypadek...

użytkownik usunięty
Albertino

6 punktów!?!?! A to faktycznie musiałeś się napocić, biedaku.

Tu nie chodzi o to ile tylko o to za co a to że mi połowy materiałów nie uznawano z głupich wręcz idiotycznych powodów to już nie moje wina

użytkownik usunięty
Aragorn

To popraw materiały, dodaj jeszcze raz i nie żal się jak mała dziewczynka. Co za ludzie. Wystarczy 6p żeby się w łebku pustym od filmów przewróciło :(

użytkownik usunięty

Do Galla Anonima. Jesteś bardzo bezczelny. Tutaj nie są najważniejsze te cholerne punkty. Co jest kochasiu, boisz się ukazać ? Jest mi Cię żal biedaku...

użytkownik usunięty

Czemu ktoś skasował mój wpis ? Proszę więcej tego nie robić.

No to w takim razie to już chodzi Ci o coś innego, a Ty piszesz, że ktoś ma niesłusznie 6 punktów tak jak Ty, a to jest przecież nieprawda... On też ma słusznie punkty dodane, a tylko to, że ma ich tyle samoc o Ty nie znaczy, że to jakiś błąd...

Niestety, ja na początku też się wściekałem, że mi nie przyjmują różnych rzeczy z głupich powodów... Teraz już ich rozumiem, na szczęście... Jeśli dodajesz materiały tak jak trzeba na pewno nikt nie może odrzucić Twojego materiału :) No... Nie do konca, bo z tymi ciekawostkami i recenzjami różnie bywa, ale raczej jest OK

Aragorn

Jednemu psu na imię Burek?
Dla porządku jesteś już 6 Aragornem i to najmłodszym stażem (jeśli patrzeć po numerze ID), mogłeś zatem sobie wybrać "mniej oryginalny" nick i nie byłoby problemu ze spiskowymi teoriami

torne

Dziwni jesteście naprawde.....robicie z igły widły. Po pierwsze to jeśli chodzi o pretensje do mojego nicka......dlaczego nie ma takiego czegoś na tym portalu że nie mogą istnieć dwa IDENTYCZNE podkreślam IDENTYCZNE nicki ????? I tu jest wasza gafa bo żebyście wstawili taką blokadę to nie było by tzw. jak to powiedzieliście "teorii spiskowych"

Aragorn

Aha a po drugie. To nie wiem czy samibyście się nie wkurzyli i nie mieli podejrzeń do kogos kto ma identyczny nick i identyczną ilość punktów a nic co jest punktowane w aktywności. Dopiero po napisaniu tego posta dowiedziałem się że kiedys punktowane było np: ocenianie filmu.

Aragorn

Aragorn ,nie kłóć się z weryfikatorami bo i tak Ci nic z tego nie wyjdzie ;) Z nimi się nie da rozmawiać ,nie zweryfikują swoich poglądów choćby nie wiem co ,coś o tym wiem :D. A Ty anonimowy głupcze (fajne hasło nie ? :D) ,lepiej się zaloguj ,bądź zarejestruj i dopiero wtedy coś pisz. Cwaniakiem każdy może być. Z twojego portretu psychologicznego wnioskuję ,że kiedyś też Cię ktoś zmieszał z błotem ,co za tym idzie nie lubisz by Cię ktoś rozpoznał i robisz to samo co zrobili Tobie :] Nie możesz kolego uwolnić się z formy ,popadniesz tym samym w następną ,świat to istna rekwizytornia form. Nie ma ucieczki przed gębą ,jak tylko w inną gębe... (Ferdydurke :D) ,sorki ,ale powtarzam sobie co nieco ,bo jutro zdaje ;). Pozdrówki