Witam!
Często siedząc w domu nachodzi mnie chęć, by obejrzeć jakiś dobry film. Jednak kończy się na tym, że nie potrafię nic wybrać. Pomyślałem, więc hmm... Gdyby na filmwebie byłaby opcja wylosowania filmu na dzisiaj. Wyobraźcie sobie klikacie i boom filmweb wylosował Wam film. Oczywiście mile widziana byłaby opcja ograniczenia losowania do danej kategorii, oceny, reżysera itd. itp.
Myślę, że taka opcja na pewno nikomu by nie przeszkadzała, a niezdecydowanym (takim jak ja) ułatwiła dokonanie wyboru.
Pozdrawiam
Mu chodzi nie o to że masz za darmo film tylko on losuje tytuł filmu i ty możesz ten film z wypożyczalni wypożyczyć
No właśnie... Są rekomendacje, więc losowanie niepotrzebne :)
A jeśli już ktoś koniecznie by to chciał, to Ekino albo jakaś inna strona z filmami online i ma już nie tylko losowe filmy, ale też i ostatnio oglądane czy teraz oglądane ;]
No wiem, wiem niegrzeczny chuliganie :)))
Dobra, koniec tego spamu bo my tu o czym innym mieli godoć :]
a dla mnie to dobry pomysł :) podoba mi się, kiedyś właśnie o tym myślałem, niby co za dużo to niezdrowo (podobieństwo do rekomendacji) ale to na pewno by nie zaszkodziło, a takim jak ja i Ty na pewno by pomogło :D ileż ja czasu spędzam by wybrać jakiś film, a szczwany limit włącza się nawet po kilku minutach ;D
Może nie na filmweb. pl, ale jest stronka losujfilm. pl . Wygodnie i bez zbędnego logowania się, można rozwiązać odwieczny problem 'Co dziś oglądać?'.
POLECAM!
zawile napisałeś, ale wiem o co chodzi. Chodzi Ci jeśli dobrze rozumiem o listę filmów , które idą w danym dniu ,oraz o pokazanie ich oceny na Filmwebie. Rzeczywiście w przypadku istnienia takiej listy mamy mniej więcej świadomość tego co możemy oczekiwać. Nie siedzimy godziny przed ekranem aby dowiedzieć się , że jest do niczego i straciliśmy możliwość oglądania innego filmiku na który bardziej zorientowani rzucili się. Fajny pomysł. Podoba mi się