Który naprawi Bazę Filmów dział od największej liczby głosów, Andy będąc w Shawshank i pisząc uparcie listy osiągnął swój cel i zbudował biblioteke więc może ja pisząc kolejne tematy na forach zirytuje w końcu kogoś kto weźmie i naprawi ten z...bany skrypt i ta baza naprawdę zacznie działać tak jak należy. Dokładnie od tygodnia jest z nią źle, najpierw znikneło 500.000 filmów a teraz prawidłowo działa tylko pierwsza strona po ukryciu obejrzanych, na kolejnych nie wyświetlają się oceny, dublują się tytuły. Tego nigdy na filmwebie nie było, mam prostą radę, niech wróci stara baza a nową wywalcie do kosza bo tylko tam się nadaje, myślę że wielu użytkowników podziela moje skromne zdanie.

SCORPION60

W ten sposób nie irytujesz redakcji tylko użytkowników forum... W przeciągu tygodnia założyłeś więcej tematów niż ja przez 10 lat.

WujekChu1ek

Jak mam zwrócić uwagę redakcji w inny sposób niż ten, nie moja wina że to nie działa. Jak podpowiesz jak to porządnie zgłosić to przestane zaśmiecać i tak już zaśmieconego forum... Zazwyczaj pomaga jak tu zgłaszam problem a teraz to po prostu nie działa.

SCORPION60

Porwij jakiegoś pracownika filmwebu i go torturuj jak na filmach, nagraj wszystko i wrzuć do sieci, jak nie pomoże to wysadź redakcje.

WujekChu1ek

Dzięki za SARKAZM :P ale wątpie by pomogło :P

SCORPION60

To nie był sarkazm:P

SCORPION60

Jego propozycje mają większą szansę powodzenia niż pisanie czegokolwiek na tym forum ;). Przecież powszechnie wiadomo, że osoby decyzyjne nie czytają postów (a jeżeli, to tylko po to, żeby postąpić odwrotnie niż by tego chcieli użytkownicy) :P