Z ostatniej chwili!
Użytkowniczki Filmwebu dyskutują z właścicielem serwisu, Arturem Gortychem, na temat możliwości powrotu starych profili.
http://www.filmweb.pl/film/A+teraz+co%C5%9B+z+zupe%C5%82nie+innej+beczki-1971-10 98/photos/731173
A śmiało. "Make my day!"
Będzie mi łatwiej się zwinąć - bo tak to brak czasu, sentymenty, blabla... Jeszcze nawet nie zacząłem tych przenosin, bo nie mam czasu!
Na razie tylko przestałem oceniać, blogować i ograniczyłem dodawanie.
A wiesz że będą się wieszać z rozpaczy że nie dodajesz?
Przecież mają z Ciebie niezłą polewkę ;)
Muszę spuścić parę, bo się gotuję. :)
Co, na forum FDB mam bluzgać?
Poza tym, może w końcu mi wlepią tego banana i będę miał spokój.
Szkoda mi. Dlatego jestem tak wkurzony, że nie mogę dalej korzystać z FW. Czy dostanę na koniec bana to już jechał to pies.
Wiadomo zmiany, których nie chcemy i nam się nie podobają nie są fajne, ale nie przesadzajmy. Może za bardzo do siebie to bierzesz? Może trzeba więcej dystansu nabrac?
Ja mam bardzo dużo dystansu - podczas każdej poprzedniej Dobrej Zmiany darłem z nich łacha ile wlezie, ale z FW nie zamierzałem odchodzić, bo zmiany nie usuwały niezbędnych mi funkcji. Tym razem usunęły, więc papa.
Wybacz takie porównanie, ale Ty byś lubiła i brała tak na spokojnie jakby ktoś Ci w kuchni ulubione garnki przemeblował??? A mikser, blender i np. mikrofala miałyby ucięte wtyczki, czyli robiły by już tylko za dekorację, bo nie do użytku?!
I jeszcze nie mogłabyś ich z powrotem poprzestawiać po swojemu...?!
No wiesz jakby lepiej przemeblowal te garnki to bym byla zadowolona.
Z ucietych wtyczek już mniej bym się cieszyla.
A tak na serio to trzeba przyznac, że to że bedziemy narzekac i tak nic nie zmieni. Gora nie przyzna się do bledu i nie wroci do starego wygladu profili, bo przyznaliby się do porazki.
Płatne, to za opcje dodatkowe, tzn. za konto premium i wtedy ma się fajne opcje np. można zbanować 10 dowolnych userów na miesiąc, ale tych co... nie płacą ;D
Przepraszam. ;-)
Myślałem, że nadzieja na jakiekolwiek *pozytywne* zmiany na tym portalu jest już u każdego użyszkodnika dawno martwa.
Do obecnej sytuacji idealnie pasuje cytat ze Skazanych na Shawshank, który utkwił mi w pamięci:
''Nie ma nic złego w tym, by oczekiwać najlepszego, jeśli jesteś przygotowany na najgorsze...''
A najgorsze już nastąpiło
Ale wiesz gdzie ja mam szambelana, prawda?
Tam, gdzie on trzyma Dildonię, podczas swoich "romansów".