Niech ktoś zmieni zdjęcie profilowe na stronie http://www.filmweb.pl/person/Harry+Styles-1731031 bo jest nieaktualne od co najmniej pięciu lat, a w obsadzie Dunkierki taki chłopczyk na zdjęciu wygląda śmiesznie. Wybierzcie coś z 2017 roku.

burberryvans

wniosek odrzucony! ^_^

Herushingu

Mogłabym spytać dlaczego?

burberryvans

Ponieważ @Herushingu tak powiedział, a z nim się nie dyskutuje:P

burberryvans

możesz się zapytać ^_^

Herushingu

Czuję się tak, jakbym poprosiła o coś głupiego, a tego nie zrobiłam, więc wasza taktyka się najwidoczniej sprawdza. Nie rozumiem tylko, po co cała ta możliwość wysnuwania wniosków, skoro ich adresaci z nich kpią. Zasugerowałam logiczną poprawkę na stronie członka obsady wchodzącego niebawem do kin filmu, ale nie sądziłam, że na widok imienia Harry Styles zaczniecie zachowywać się jak gimnazjaliści. Nie to nie. Tyle mi wystarczy:)

burberryvans

Ciesze się, że mogłem pomóc ^_^

Herushingu

Tak sobie czasem myślę, że jesteś za bardzo pobłażliwy i za szybko ulegasz na wszelakie sugestie:P

WujekChu1ek

taki mój urok ^_^

Herushingu

Pomóc? Szumnie powiedziane ^_^

burberryvans

A tak na poważnie, zdjęcia ludzi kina może zmienić tylko redakcja czy tam pracownicy portalu i wątpię, że zrobią to na pstryknięcie palca, gdyż więcej ważniejszych próśb mają w dupie, także tego... Sama sobie odpowiedz teraz czy ktoś to zmieni...

WujekChu1ek

W porządku. Nie orientuję się w prawach rządzących się tą stroną, dlatego napisałam o tym tutaj. Taka odpowiedź mi wystarczy. Dziękuję mimo wszystko za wyjaśnienie.

burberryvans

Jak chcesz to mogę to edytować i domalować mu wąsy i brodę, będzie wyglądał co najmniej na 10 lat+:P hehe

WujekChu1ek

To jest pomysł! I koniecznie zamaluj mu na czarno prawą jedynkę (lewą możesz wyszczerbić), żeby wyglądał na bardziej doświadczonego przez wiek. Wtedy nikt nie będzie miał wątpliwości, że trafił na właściwą stronę.

burberryvans

dobry pomysł jest dobry ^_^

burberryvans

Jak nie, jak tak? ^_^