Piszę ponieważ mam problem nie mogę akceptować zaproszeń do znajomych wcześniej musiałem kliknąć z 10 razy akceptuj i w końcu się udawało. Ale teraz zaś (od wczoraj zauważyłem) nie chce w ogóle zaskoczyć. daję akceptuj, potem ok. i nic. Czy ktoś też tak ma.
Też tak mam i to od paru dni. Wyskakuje "błąd połączenia" i odsyła mnie do strony startowej. Oprócz tego nie mogę edytować postów, nie wyświetla się moja ocena filmu (pod awatarem), nie dodają mi się ocenione filmy do mojego profilu. Chyba powinnam się cieszyć, że jeszcze mogę pisać posty:/
Sprawdziłem na Tobie :D
I poszło zaproszenie, bardzo selektywnie to nie działa...
I mobilnego filmwebu też nie robią (ale to taka dygresja)
Dzięki:) Dawno nie byłam królikiem doswiadczalnym;)
Ale nadal nie mogę zaakceptować zaproszenia. Klikam i wyskakuje mi błąd, więc jeśli chodzi o mnie, bez zmian. Tyle, że zaczęły mi się filmy dodawać.
Z ocenami na szczęście nie mam problemu. Czasami tylko wyskoczy błąd przy ocenianiu, ale jak drugi raz spróbuje ocenić to wtedy już działa normalnie.
Mam to samo, za cholerę nie mogę zaakceptować zaproszenia. W drugą stronę to samo.
Naprawią to kiedyś, czy zleją sikiem prostym przez lewe ramię?
Działa :) To co, zostaliśmy znajomymi poprzez wspólne doświadczenie, prawie jak naukowcy ;)
Oglądam Spaced:)
" Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship. " :D
Jak skończysz i będzie się podobać to mam całe mnóstwo podobnych rekomendacji :)
Simona Pegga po prostu uwielbiam.
Również nie mogę przyjąć zaproszenia, tym razem od dziewczyny szambelana http://www.filmweb.pl/user/Dziewczyna__Szambelana
Proszę by redakcja pochyliła się nad problemem i usunęła wskazaną przeze mnie usterkę.
Dziwna sprawa, nie pojawiła mi się w powiadomieniach o zaproszeniach, ani w zakładce "zaproszenia otrzymane", ale na jej profilu widniało, że zaprosiła do znajomych.
Też z zaskoczeniem odkryłem wchodząc na profil kilku osobom że zaprosiły mnie do kontaktu a w zakładce zaproszenia otrzymane, nie mówiąc o powiadomieniach, nic nie ma.
To u mnie zawsze działało i sprawdziłem, nawet dalej jest OK.
Mnie natomiast doskwierało to, że powiadomienia o komentarzach pod filmami znajomych pojawiały się tylko raz, a potem jak znajmy wpisywał nowe wiadomości, to trzeba było ręcznie sprawdzać, bo nic nie przychodziło. Wiele razy ludzie pisali, ja nie sprawdziłem i wisiały komenty po kilka tygodni zanim je znalazłem. Tak było całymi miesiącami... Nagle, nawet nie wiem kiedy, się naprawiło i jest OK.
A nie zmieniłem ani przeglądarki, ani dodatków itp.
Dziwy!
Dziwne rzeczy się tu dzieją jak np. niezerujące się liczniki. Teraz i tak już jest lepiej i prostszy sposób, bo wcześniej to zgroza była je wyzerować, klikanina jak sto pięćdziesiąt, a teraz wystarczy tylko zmienić powiadomienia-asystent-powiadomienia-asystent i się zerują, ale i tak wrażenie w huk profeska :)