Zróbcie coś z nim w końcu, bo już mnie wnerwia od dłuższego czasu (pewnie nie tylko mnie).
Zaczęło się tego, że przy zmianie poziomu "chcę obejrzeć" na większą liczbę oczek, serial na liście pozostaje w tym samym miejscu zamiast wskoczyć wyżej, dopiero po 1-2 dniach jest na właściwym miejscu. Do tego po zaznaczeniu "oglądałam" i ocenie odcinka nadal wyświetla się "masz do obejrzenia 1 odcinek". No i jakby tego było mało poznikały mi seriale z listy. Z 11 oglądanych wyświetla tylko 5.

Malaga_13

Co do ostatniego problemu - od ostatniej aktualizacji w gadżecie wyświetlają się tylko odcinki z zaplanowanymi lub nieobejrzanymi odcinkami. Jak widziałaś wszystkie odcinki danego serialu i nie ma zaplanowanych nowych, to ci się nie wyświetli w gadżecie. Natomiast drugi problem u mnie nie występuje - jak raz coś odznaczę, to pozostaje odznaczone, tutaj rzeczywiście coś jest nie tak u Ciebie.

Zuzhet88

Dwa ostatnie problemy już się naprawiły, tylko nie wiem na jak długo.
Przecież jest opcja "wyświetlaj seriale, które nie mają zaplanowanych odc lub są zakończone" czy jakoś tak, ale nie działała poprawnie.
A ten pierwszy ciągle jest...i chyba nic się nie zmieni jeszcze przez długi czas.

Malaga_13

Pierwszy problem nadal bez zmian. Żenada.