Pytanie czy ktoś spotkał się z błędem tj. brakiem możliwości oceniania dalszych odcinków
dowolnego długiego serialu ?

tomucho77

Jest tam kto ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Ja się nie spotkałem. I zastanawiające jest to że tak wiele osób pisze o różnych problemach na FW których jak nigdy nie miałem, a przeglądarka ta sama.

Czyli jak wchodzisz w odcinki dowolnego długiego serialu to możesz oceniać dalsze odcinki ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Wyłącz już telewizor. Spędź święta z rodziną.

Ja seriali nie oglądam, ale znajomy pisał, że miał problem.

Jaki telewizor i czy nadal go ma ?

użytkownik usunięty
tomucho77

To był żart.

Nie wiem czy ma nadal. Teraz nie jest zalogowany.

użytkownik usunięty
tomucho77

Nie miałem z tym problemu, tak samo jak nie miałem innych problemów które przytaczają na forum inni użytkownicy.

Z jakiej przeglądary korzystasz ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Mój Drogi, ja też nigdy nie mam żadnych problemów a jeśli już to trwają bardzo krótko. Korzystam z Opery.

Dziwne ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Co takiego? Nic nie jest dziwne. Podobno wiele osób kpi sobie z Opery, ale jak widać Filmweb działa na niej nienagannie.

Czyli innymi słowy tylko Opera i żadna inna przeglądarka.

użytkownik usunięty
tomucho77

Nie, ja tego nie wiem. Innych nie używam po prostu. Ale kiedyś dla przykładu włączyłam FF i nie było już tak wesoło jak zwykle.

użytkownik usunięty
tomucho77

Ja korzystam z jednej i tej samej przeglądarki od wielu już lat - Firefox. Ani na tym, ani na poprzednim koncie nie miałem nawet najmniejszych problemów, nie tylko jeżeli chodzi o FW ale również o każdą inną stronę.