Próbuję dodać powiązane a gdy daję szukam mam takie info :
związana nie została odnaleziona
Daje kopiuj wklej w wyszukiwarkę FW i tytuł mi znajduję bez problemu.. KIlka dni temu było wszystko ok.
Dwa szybkie pytanka da radę coś z tym zrobić? I czy ma ktoś podobnie?

nina2001

Mam tak samo, tytuł w bazie jest a związanej nie widzi... To nie pierwszy raz mi się to zdarzyło, za każdym razem piszę koment pod kontrą, że to nie działa i nikt nic z tym nie robi, oprócz automatycznego wyszykiwania powiązanych winna być też ręczna "wyszukiwaczka" wprost z bazy i po problemie, że żadna małpa yy to znaczy programista jeszcze na to nie wpadł...

WujekChu1ek

Mam tak samo jak Ty..miasto moje a w nim... :P
A tak serio to kurde wszystko było ok do wczoraj..
Małpiatki XD

nina2001

No ja już mam z tym problem od paru lat, czyli pewnie zawsze był ten błąd tylko nikt o nim nie wspomniał.

WujekChu1ek

O no proszę myślałam, że to bardziej świeże.

nina2001

Niet

nina2001

Spróbuj wpisać dodając do powiązanych inny tytuł tej produkcji, np. hiszpański lub niemiecki, jeśli oczywiście takowy jest.

michaltbg_filmweb

Hmmm ciekawe, o tym nie pomyślałem, aczkolwiek ręczne wyszukiwanie by sie przydało...

michaltbg_filmweb

No właśnie nie ma innego tytułu, który mogłabym wpisać.

nina2001

Spróbuj w takim razie pokombinować z tytułem, np. na początek wpisz rok produkcji, a później sam tytuł. Jeśli to nie pomoże, to wpisz np. część tytułu, jeśli jest dłuży, i rok w różnych kombinacjach. Jak i to nie pomoże, to jedynym wyjściem pozostaje powiązać to z poziomu tytułu, którego nie znajduje.

michaltbg_filmweb

Tak tez robiłam. Tzn z tytułu, którego nie znajduję i też nic. Jest w sumie 5 cz. 5 ja dodałam i próbowałam z każdą poprzednią nic cały czas to samo mi pokazuję. A poprzednie 4 są ze sobą powiązane. Jedynie czego nie robiłam to nie skracałam tytułów.

nina2001

Tamten ostatni sposób, o którym pisałem, przeważnie jest skuteczny.. Trochę dziwne.

michaltbg_filmweb

No tak też mnie to zaskoczyło. Chociaż co prawda za dużo powiązanych nie dodaję to nie było do tej pory problemu z żadną kontrą aż do teraz. Myślałam, że poczekam dzień i będzie można a tu dalej zonk.

michaltbg_filmweb

Bardzo dziękuje za pomoc :) Udało się. Wpisałam część tytułu i w końcu znalazło:)

nina2001

Dobrze wiedzieć, jak mi się zachcę to też popróbuje...

WujekChu1ek

Ano dobrze wiedzieć:P