Próbuję dodać powiązane a gdy daję szukam mam takie info :
związana nie została odnaleziona
Daje kopiuj wklej w wyszukiwarkę FW i tytuł mi znajduję bez problemu.. KIlka dni temu było wszystko ok.
Dwa szybkie pytanka da radę coś z tym zrobić? I czy ma ktoś podobnie?
Mam tak samo, tytuł w bazie jest a związanej nie widzi... To nie pierwszy raz mi się to zdarzyło, za każdym razem piszę koment pod kontrą, że to nie działa i nikt nic z tym nie robi, oprócz automatycznego wyszykiwania powiązanych winna być też ręczna "wyszukiwaczka" wprost z bazy i po problemie, że żadna małpa yy to znaczy programista jeszcze na to nie wpadł...
Mam tak samo jak Ty..miasto moje a w nim... :P
A tak serio to kurde wszystko było ok do wczoraj..
Małpiatki XD
No ja już mam z tym problem od paru lat, czyli pewnie zawsze był ten błąd tylko nikt o nim nie wspomniał.
Spróbuj wpisać dodając do powiązanych inny tytuł tej produkcji, np. hiszpański lub niemiecki, jeśli oczywiście takowy jest.
Spróbuj w takim razie pokombinować z tytułem, np. na początek wpisz rok produkcji, a później sam tytuł. Jeśli to nie pomoże, to wpisz np. część tytułu, jeśli jest dłuży, i rok w różnych kombinacjach. Jak i to nie pomoże, to jedynym wyjściem pozostaje powiązać to z poziomu tytułu, którego nie znajduje.
Tak tez robiłam. Tzn z tytułu, którego nie znajduję i też nic. Jest w sumie 5 cz. 5 ja dodałam i próbowałam z każdą poprzednią nic cały czas to samo mi pokazuję. A poprzednie 4 są ze sobą powiązane. Jedynie czego nie robiłam to nie skracałam tytułów.
No tak też mnie to zaskoczyło. Chociaż co prawda za dużo powiązanych nie dodaję to nie było do tej pory problemu z żadną kontrą aż do teraz. Myślałam, że poczekam dzień i będzie można a tu dalej zonk.