Dlaczego niemoge dodać filmografi aktorom tylko moge dodać to :
zmień nazwa, prawdziwe nazwisko, miejsce urodzenia, data
dodaj opis
dodaj url
dodaj ciekawostka

wesoool

Nie możesz. filmografii nie dodajemy.

wesoool

możesz - dodając obsadę przy filmie

Marcin_P

Z kolei gdy ja chcę dodać obsadę przy filmie i muszę "sprawdzić" to zawsze mi występuje jakiś błąd i jest nie sprawdzone, co prowadzi do tego iż nie mogę dodać obsady..:/ Ale to chyba tylko u mnie występuje..

Marcin_P

Witaj Filmwebowy redaktorze - recenzencie. Monitowałem wraz z kilkoma światłymi Rodakami o bliższe przyjrzenie się przez twoją jednostkę ludzką powstałemu loginowi zawierającemu w swej nazwie imię zakonne i wizerunek (zdjęcie) Świętego z San Giovanni Rotondo - Ojca Pio. Święta Bożego Narodzenia były dość dawno - czy tak ciężko ci chłopcze bujnąć szacowne towarzystwo moderatorów a przy okazji swoje szare komórki zaprząc do małej konkluzji że tematyka i wątki poruszane przez plewę która korzystała swego czasu z tego nicka są co najmniej bardzo nie na miejscu a co więcej mówiąc dosadniej świętokradcze. Uważasz redaktorze że cichutkie usunięcie mojego monitu dotyczące tej sprawy i sugestia co do posilenia przez ciebie własnego brzuszka i "szacownych" czterech liter zamiast rozwiązania problemu załatwiła sprawę która wogóle nie powinna zaistnieć na portalu prowadzonym przez dorosłe odpowiedzialne osoby w europejskim cywilizowanym kraju.