Witam. Nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam temat gdyż na tym forum pierwszy raz jestem.
Mam mały problem, od kilku tygodni w ikonkach tam gdzie mam powiadomienia,wiadomości i
''twój asystent'' tak jak by zawiesiło mi się i gdy mam np. pokazuje mi że mam 19 powiadomień i
gdy kliknę i obejrzę wszystko te powiadomienia nie znikają tak samo z ''twój asystent'' (nie znika
mi te czerwone nad powiadomieniami z liczbą). Zauważyłem że z czasem ta liczba sama się
zmniejsza albo i powiększa. Trochę to przeszkadza bo nigdy nie wiem czy to stare powiadomienia
czy nowe zupełnie jakby mi się zawiesiło i to tak już od kilku tygodni. Czy można coś z tym zrobić?
A mam jeszcze pytanie a nie chcę zakładać już nowego tematu. Czy wiesz czemu nie mogę dodawać komentarzy np pod tym http://www.filmweb.pl/news/Remake+%22Na+fali%22+hitem+AFM-100397 ? Już odkąd założyłem tu konto mam z tym problem.
Limit na wypowiedzi. Nie pamiętam już ile on wynosi, ale w Twoim przypadku zostanie anulowany 15 grudnia.
Całkowitego wyłączanie tego nie polecam, bo wirusy złapiesz. Ja mam AVG i były podobne problemy z działaniem filmwebu. Wyłączyłem w Rozszerzeniach - AVG Security Toolbar ntomiast zostawiłem włączoną Wtyczkę - Avg sitesafety plugin - w ten sposób filmweb działa i ochrona przed skryptami jest aktywna (testowałem na zainfekowanej stronie). W przypadku Avasta powinno być podobnie. AdBlocka używam cały czas i on nie był źródłem problemu, przynajmniej nie w moim przypadku