Mam taki problem:
Ilekroc chce wejsc na zakladke "filmy ocenione" to wyskakuje mi informacja "brak glosow"

Czy ktos tez tak ma???

areczek_wierny

Tak, dzisiaj to odkryłam. Kliknęłam "moje oceny" i zobaczyłam... pustą stronę. A oceniłam już kilkaset filmów. A możesz oceniać kolejne filmy? Bo ja od kilku tygodni bezskutecznie klikam i nie mogę :-(

areczek_wierny

A teraz odkryłam jeszcze dziwniejszą rzecz - klikam "moje oceny" czy jak kto woli "obejrzane" i widzę kompletnie pustą stronę, po czym wylogowuję się i o dziwo widzę swoją listę obejrzanych i ocenionych filmów ( nie całą, tylko jakieś kilkadziesiąt filmów z kilkuset ocenionych ), a u góry napis "zaloguj się żeby zobaczyć więcej", loguję się, po czym w zakładce obejrzanych znów widzę pustą stronę.

misery76

Spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki i ciasteczka. Albo zaloguj się z innej przeglądarki i wtedy sprawdź swoje oceny.

gagarin77

Dokładnie to samo dzieje się gdy loguję się w innej przeglądarce, nie ma żadnej różnicy. Dodam, że problem dotyczy tylko i wyłącznie portalu Filmweb, więc nie podejrzewam, że problem leży po stronie mojego komputera. W każdym razie dzięki za wskazówki.

użytkownik usunięty
areczek_wierny

ja mam podobnie przy ludzie filmu