Witam, może ktoś wie dlaczego w przeglądarce Chrome portal dział z wieloma błędami?
Przykład: mam powiadomienia i klikam na nie raz, lista się nie pojawia więc po ponownym
kliknięciu zadziała przechodząc do menu powiadomień...niestety filmweb dalej usilnie
komunikuje mi że mam to powiadomienie :(
Innym denerwującym babolem jest brak możliwości korzystania z galerii wszystkich filmów.
ooo albo nie mogę dać choćby "Lubię to" gdy widzę podczas oceny filmu że ktoś podobnie ocenił ze znajomych.
Może ma ktoś na to radę??? Jak tak to byłbym wdzięczny za pomoc :)
Chrome jest moim zdaniem najbardziej wadliwą przeglądarką ze wszystkich nam dostępnych. Zawsze są z nią problemy, jest bardzo niedopracowana.
Im dłużej jej używam tym bardziej się z tobą zgadzam, teraz dopiero zamula mi, od ostatniej aktualizacji wprowadzającej zmiany i funkcje.
I obecnie ze względu na różne małe bajery czy integrację z mailem (czyli kontem google, które mi wszystkie zakładki "chowie" u siebie) trwam przy tej przeglądarce :)
Tylko jak nie ta to co??? firefox zamula plus kontrowersyjne zmiany które szykują w związku z pluginami, Opera to tez muł jakich mało...a o InternetExplorer nie warto sie wypowiadać tym bardziej że działam na win XP jeszcze :D
Chrome jak wspomniałem jest dla mnie najgorszą przeglądarką. Opery nigdy nie miałem, a jeżeli chodzi o Explorer - jest to jedyna przeglądarka służąca do pobierania innych przeglądarek. Od bardzo dawna korzystam wyłącznie z Foxa, nigdy mi nie zamulił ani problemów technicznych również z nim nie miałem. To jak będzie "chodziła" przeglądarka zależy od twojego łącza jak i innych czynników, Chrome ma jedynie lekko szybszy start, nic więcej.
Masz adblocka pewnie. Taki już urok filmwebu, że na chrome+adblock jest masa błędów. Mi np nie wyświetla programu tv, te powiadomienia też mam, przeważnie żeby odpowiedzieć na post muszę wyłączyć adblocka (tak jak np teraz :] ). Jak go wyłączysz na chwilę, to te powiadomienia powinny działać normalnie.
To już od bardzo dawna tak jest. Nie wiem, czy nie chce im się tego naprawić, nie potrafią, czy po prostu taka zagrywka, żeby koniecznie oglądać reklamy.
1: Sprawa wygląda tak nie tylko na Chrome. Używam na co dzień Opery i jest tak samo.
2: Nie wiem jak Ty, ale ja raczej wolę, by wyświetliła mi się nienachalna reklama Enemefu, jeśli przez to mogę korzystać z Filmwebu za darmo.
Ale on przecież może tego adblockera ma włączonego tam gdzie te reklamy wywala co rusz na cały ekran??? :) Ja z tego powodu mam ten programik, niestety nie wiem czy i jak można dodać tę witrynę do wyjątków w programie :(
Ooo miałem pewne podejrzenia ale teraz wszystko prawie działa jak należy (nie licząc tego że wyświetla mi 4 filmów które chcę obejrzeć mimo iz zaznaczyłem 8 :/) , dlatego też raczej skreślałem adblocker'a z potencjalnych "psujów":) jesli znów będę miał problem z tym to spróbuję z wyłączeniem adblockera :) dzięki!
Dodajcie adres filmwebu do whitelisty dodatku Ghostery lub go wyłącz całkowicie. U mnie Ghostery było sprawcą całego zamieszania i nagle powiadomienia, galeria, zwiastuny zaczęły działać.