- nie ma licznika dodanych kontrybucji / współtworzonych
- nie rozwija całej strony z oczekującymi kontrybucjami, kończy się na 60
- z listy współtworzonych filmów i osób znikają pozycje - ludzi pokazuje tylko 20, a przy filmach mam dziurę między tytułami z 25 pkt. i resztą
- elementy są za duże i jest ich za mało na stronie - scrollowanie i klikanie "pokaż następne 20" jest zniechęcające
- nie ma dostępu do obserwowanych blogów z profilu - trzeba przejść do obserwowanych i zmienić w adresie "forums" na "blogs"
- nie ma zakładki z wypowiedziami
- naprawdę potrzebna jest oddzielna zakładka "chcę zagrać" na portalu filmowym?
- "jesteście podobni jak Shrek i Osioł", Matko Boska...
Ja przestałem cokolwiek dodawać, to jakaś parodia, dopóki tego nie naprawią to będę dodawał sporadycznie tytuły oraz gatunki, ale nie poprawiał odrzutów i w ogóle nie będę tam wchodził... Mogli spieprzyć całe profile, ale to powinno wrócić do pierwotnego stanu...
Jesteśmy podobni jak Sherlock Holmes i dr Watson. Ciekawe tylko, który z nas jest Robertem Downey Juniorem, a który Jude'em Law. ;->
Jedyny w swoim rodzaju, no i bardzo dobrze ;)
Najgorzej udawać kogoś kim się nie jest. A Jude jest słaby ;p
Haha bo tupnę nóżką za tą słabą :P a tak serio serio to Jude nie jest wcale taki ładny:P W sumie co kto woli ale są przystojniejsi hihi
I to nie ja napisałam, ze jest słaby ale podzielam zdanie koleżanki wyżej w 100% :P
No to się potwierdza, że nie da się wiarygodnie oceniać atrakcyjności własnej płci. Mnie się Jude zawsze wydawał superprzystojny.
I dla wielu kobiet też, ja mam po prostu wysublimowany gust jeżeli chodzinie o męską urodę:-D da się wiarygodnie ocenić tylko Wy mężczyźni przeważnie jesteście tego pozbawieni;-)
Już zaznaczyłam sobie :P a nawet po 20 leci w tv jak nie zapomnę to sobie go obejrzę :) Nie żebym był jakimś dla mnie mega przystojniakiem ale m,a coś w sobie. No i mi podobał się w http://www.filmweb.pl/film/Futro%3A+portret+wyobra%C5%BCony+Diane+Arbus-2006-197 372
ale już po bardzo charakterystycznej scenie:P
Ma taki fajny urok osobisty ;)
Tak, będzie w tv, często leci, oglądałam niedawno, znowu ;p
Twój też zaznaczam bo widzę że 9 dałaś :)
Warto obejrzeć ale nie ma żadnych fajerwerków i może troszkę nurzyć:-P mnie sie tam bardzo podobał. I co jeszcze jest tam jedna z najbardziej erotycznych scen jaka może być hihi
Może nie do końca erotyczna ale bardzi działająca :-D
Zapomniałem dodać:
- skasowało mi wszystkie obserwowane tematy z zakładki "obserwuję"
- blog jest zbyt schowany, powinien być na wierzchu, zamiast albo obok zakładki "o mnie"
- na profilu film "Kryptonim UNCLE" zmienił się w "American Pie Zjazd absolwentów"
dokładnie, najbardziej ubolewam nad zakładką wypowiedzi, bo teraz jak chcę odnaleźć jakiś starszy komentarz to niby jak ? mam kopać w tysiącach komentarzy ?
idioci :@
- liczniki punktów nie działają - mam już zaakceptowanych kilka kontrybucji, jednak widnieje informacja za marzec i nic nie dodaje